Smokey
Mic barcaholic
Gasesc diverse firme care vand rasina epoxidica pentru aplicatii electrotehnice, care culmea, vand la cantitati rezonabile.
Rasinile astea se impaca cu lemnul?
:sail:
:sail:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multam fain pentru explicatia super-detaliata. La vremea cand am postat intrebarea cautam o sursa de epoxy la cantitati in jurul 3-5 litri
Greu de dat vreun sfat cu valabilitatea "eternitatea",
dar cautati sursele care cer 10..15 euro (sau echivalentul) pe kg de rasina epoxidica, si lasati restul sa-si vanda marfa , in tubusoare de 50..100g la preturi exorbitante si rulaj minim.
Piata (si lumea ) este mare...
Polydis din Arad fac miscarea asta doar cu poliesterica.Polydis( cel putin astia din Bucuresti) vinde si vrac la multiplu de 3,3 kg(nu ma intrebati de ce 3,3). Trebuie doar sa-ti aduci recipientul. La fel sta treaba si cu poliesterica. Maine revin si cu preturile.
Multam fain pentru explicatia super-detaliata. La vremea cand am postat intrebarea cautam o sursa de epoxy la cantitati in jurul 3-5 litri
Polydis din Arad fac miscarea asta doar cu poliesterica.
Eu am avut noroc cu Gigi, ne-am cuplat la un bidon de 15 l epoxy
Doamna sau domnisoara Camelia Coman(daca vreti sa stati de vorba cu cineva care stie cu ce se mananca rasinile si este de foarte mult bun simt) de la Polydis Bucuresti mi-a spus ca si cei de la Arad vand epoxi la kg.