Recomandare Barca.....pentru raul Mures (Milova-Pecia)

Care crede-ti ca ar fi cea mai mica si mai ok barca pentru a pescui(naviga) pe traseul Milova-Pecica,
o barca usoara sa poata fi transportabila pe porbagajul masini!

depinde...din ce ti-ar placea sa fie?
Poti opta pentru una gonflabila care o bagi IN portbagaj, sau o barcuta de lemn, depinde daca vrei sa o construiesti personal sau ai vreau una gata construita. In cazul in care te intereseaza una simpla din placaj marin nou nouta, la un pret minim (efectiv doar cat au costat materialele) contacteaza-ma (cea la care lucrez mai trebuie doar vopsita, in cazul in care te intereseaza o pot face cum vrei tu)

depinde...din ce ti-ar placea sa fie?
Poti opta pentru una gonflabila care o bagi IN portbagaj, sau o barcuta de lemn, depinde daca vrei sa o construiesti personal sau ai vreau una gata construita. In cazul in care te intereseaza una simpla din placaj marin nou nouta, la un pret minim (efectiv doar cat au costat materialele) contacteaza-ma (cea la care lucrez mai trebuie doar vopsita, in cazul in care te intereseaza o pot face cum vrei tu)

RECOMANDA UNA GONFLABILA LA UN PRET MIC SI FIABILA

daca vrei o barca din fibra intra pe(www.West-sport.ro) sau(Piscine din Fibra de Sticla - STEFANI | 0269 560 780 | STEFANI POOL). Daca vrei o gonflabila in Romania
gasesti pe(American Nautics ,www.hibiscus sport.ro ,Accesorii barci si motoare de barci) sau daca vrei second intra pe PRO barca.ro.

Eu am asa ceva ;

Ribstar 320 semirigida

Motor de 9.9 Cp Mariner,

Altceva in afara de RIB gonflabil nu recomand... Muresul este Tricky... busteni, bancuri de nisip, si orice in afara de rib nu face fata, exista riscul sa o rupi , kila.. indiferent ca are kila gonflabila sau nu !

Cu un RIB dee fibra, nu ai probleme de genul asta, iar de transportat pe portbagaj merge; eu am dus-o de 2 ori in delta asa. Greutatea ei este de aprox 70 Kg.

Back
Sus