Saulutare:banana: sunt Nou in tot ce tine de domeniul Barca cu motor/ am primit cadou o barca ceva gen brates dar mai mare deci brates xxl altcineva mi-a dat un motor volvo penta 60 de cai si acum ramane sa revopsesc toata barca si sa ii pun cam tot ce ii trebuie pe ea scaune:
Panou comanda 6
Bolturi inox tip U
Buton cu LED
Priza 12V
Radio-CD player Audio
Antena radio MR12
Protectie radio CD
Baloane acostare
suport chei plutitor
Cremaliera T67
Comenzi motor Yamaha
Cabluri model C2
Lumina ancora
Lumina prova bicolor
Canistra 20Litri
President Frame MC
Bolt U cu protectie cauciuc
mai am de specificat a trebuiesc refacut bratele care sunt ca o structura de rezistenta din ce imi dau seama sunt cam subrede adica rupte ce sa mai ....si acolo in fata unde e volanu este rupta la jumatate si nu stiu cum sa o intaresc
rugamintea mea ar fi daca puteti sa imi dati niste sfaturi ...cu preturi unde gasesc piese ieftine sau sh (daca mai are cineva piese de Volvo penta outboard 60 de cai 3 pistoane 2 carburatoare sa ma anunte )
Adrian
mai am un pic si o aduc acasa pt ca a stat pe lac 2-3 luni .
inca o intrebare ....cum scot fundul dublu (platforma ca are niste galme si cand calc cu piciorul faca ca un capac de prigat dinacela de tabla)
cum intaresc oglinda
ah si mai am o gramada de intrebari ..am scris cam aiure si nu m-am incadrat si eu frumos in pagina
asta este ma grabesc si sunt nerabdator .
Panou comanda 6
Bolturi inox tip U
Buton cu LED
Priza 12V
Radio-CD player Audio
Antena radio MR12
Protectie radio CD
Baloane acostare
suport chei plutitor
Cremaliera T67
Comenzi motor Yamaha
Cabluri model C2
Lumina ancora
Lumina prova bicolor
Canistra 20Litri
President Frame MC
Bolt U cu protectie cauciuc
mai am de specificat a trebuiesc refacut bratele care sunt ca o structura de rezistenta din ce imi dau seama sunt cam subrede adica rupte ce sa mai ....si acolo in fata unde e volanu este rupta la jumatate si nu stiu cum sa o intaresc
rugamintea mea ar fi daca puteti sa imi dati niste sfaturi ...cu preturi unde gasesc piese ieftine sau sh (daca mai are cineva piese de Volvo penta outboard 60 de cai 3 pistoane 2 carburatoare sa ma anunte )
Adrian
mai am un pic si o aduc acasa pt ca a stat pe lac 2-3 luni .
inca o intrebare ....cum scot fundul dublu (platforma ca are niste galme si cand calc cu piciorul faca ca un capac de prigat dinacela de tabla)
cum intaresc oglinda
ah si mai am o gramada de intrebari ..am scris cam aiure si nu m-am incadrat si eu frumos in pagina

Atașamente
Ultima editare: