In urma cu 2 luni am luat o barca de pe ebay din GErmania..
PRet mic , impreuna cu un peridoc.
Barca este de 4 m din lemn , era folosita ca barca de viteza.
Cea ce m-a determinat sa o iau a fost pretul..
De catava vreme citesc forumul acesta si eram la curent cu tehnicile voastre ...plus ca in unele cazuri procedasem si eu similar in trecut , cand am mai construit 2 barci , dar de dimensiuni mici.
Barca o voi folosi la pescuit.
De aceea intentionez sa ii schimb modul de aranjare a luntilo , a postului de comanda.
Cand ne-am apucat de desfacut la ea sa vedem care e starea ei , am vazut ca in trecut cred ca plouase in ea.
Ne-am apucat de slefuit tot exteriorul barcii , ca sa ajungem la placajul marin
Acesta nu a fost afectat...asa ca putem sa ne gandim la imbracarea ei in epoxy.
Aveti jos cateva poze
Am inceput sa folosim Filler-ul pe fundul barcii in zonele unde existau muchii prea ascutite ca sa poata fi osor de turnat fibra.
Dupa ce vom termina aceasta operatie , pt ca banuiesc ca va dura ceva timp , datorita faptului ca sunt multe " cute " pe fundul barcii , vom turna exteriorul.
Apoi vrem sa o punem pe apa , sa vedem ce stabilitate are si cum trebuie sa gandim interiorul barcii.
http://picasaweb.google.ro/mir.teodorescu/Wotan1#5476777648938287730
PRet mic , impreuna cu un peridoc.
Barca este de 4 m din lemn , era folosita ca barca de viteza.
Cea ce m-a determinat sa o iau a fost pretul..
De catava vreme citesc forumul acesta si eram la curent cu tehnicile voastre ...plus ca in unele cazuri procedasem si eu similar in trecut , cand am mai construit 2 barci , dar de dimensiuni mici.
Barca o voi folosi la pescuit.
De aceea intentionez sa ii schimb modul de aranjare a luntilo , a postului de comanda.
Cand ne-am apucat de desfacut la ea sa vedem care e starea ei , am vazut ca in trecut cred ca plouase in ea.
Ne-am apucat de slefuit tot exteriorul barcii , ca sa ajungem la placajul marin
Acesta nu a fost afectat...asa ca putem sa ne gandim la imbracarea ei in epoxy.
Aveti jos cateva poze
Am inceput sa folosim Filler-ul pe fundul barcii in zonele unde existau muchii prea ascutite ca sa poata fi osor de turnat fibra.
Dupa ce vom termina aceasta operatie , pt ca banuiesc ca va dura ceva timp , datorita faptului ca sunt multe " cute " pe fundul barcii , vom turna exteriorul.
Apoi vrem sa o punem pe apa , sa vedem ce stabilitate are si cum trebuie sa gandim interiorul barcii.
http://picasaweb.google.ro/mir.teodorescu/Wotan1#5476777648938287730
Atașamente
Ultima editare: