)
Omule de nea, e doar o etapa si ....am facut si noi ce am putut. Ceea ce e najpa, am auzit ca geronimo, Hanse 540 a lovit cu bulbul niste pietricele si cam are o situatie, sper sa nu fie grava. Lipsa de marcaje si in mare e de mare kko. Noi mai stim folcloric niscai zone pe care le ocolim, dar iubitele noastre autoritati se multumesc doar sa incaseze taxe.
mie mi-a placut la regata, fireste
e a 3-a etapa din campionatul organizat de YCRR si ne-am clasat bine. Ne-am alergat cu Alex , care merge in draci cu un Hanse 400, buna barca, cred ca din cauza ca vb prea mult si sta cu gura deschisa , o devanteaza =)). Si Ioana II a fcut o cursa frumoasa in prima zi, dar Geronimo e din alt film, noroc cu ratingul, ca altfel......eram dupa muste
Mai glumim, mai ....., mai platim
A inceput sa fie din ce in ce mai coerent subiectul, mai sunt mici scapari, dar deh, poate si lipsa unor resurse financiare isi spune cuvantul. Pana la capat e greu, nu numai financiar, sa organizezi 9 evenimente intr-un sezon. La regata urmatoare o sa fie si mai bine, ca mai apar 3 barcute care momentan sunt plecate si o sa fie si mai incinsa atmosfera. Dupa ce o sa gassesc aparatul de fotografiat o sa pun si niscai poze