windfast
windstructor
Am cautat in tara o barca pneumatica cu chila rigida . Nu am gasit nici SH nici noua sa indeplineasca necesitatile mele . Mai ales ... pretul nu ma satisfacea . Am gasit una aici http://www.subito.it/annunci-piemonte-italia/vendita/nautica/?q=gommone&th=1&ps=2&pe=5&shiptype=3
Am luat un RIB Lomac 460 din 1999 . Aspect si functionare : ca noua .
A stat anul trecut din aprilie si pana in noiembrie pe apa si rezista excelent .
foto1
foto2
foto3
Este exact barca de interventii rapide de care aveam nevoie . Stabila , usoara , planeaza rapid , usor de intretinut si transportat . Se comporta excelent pe furtuna datorita flotoarelor ce confera o stabilitate uimitoare (exact atunci cand apar probleme pe apa si e nevoie de ea) .
Am luat un RIB Lomac 460 din 1999 . Aspect si functionare : ca noua .
A stat anul trecut din aprilie si pana in noiembrie pe apa si rezista excelent .
foto1
foto2
foto3
Este exact barca de interventii rapide de care aveam nevoie . Stabila , usoara , planeaza rapid , usor de intretinut si transportat . Se comporta excelent pe furtuna datorita flotoarelor ce confera o stabilitate uimitoare (exact atunci cand apar probleme pe apa si e nevoie de ea) .
Ultima editare: