Rugaminte

Am de adus luni o barca de 4.5 m de la Tulcea in Bucuresti si nu am peridoc...
Ma poate ajuta cineva cu un peridoc sau o platforma pe care pot aduce un minivelier cu derivor fix ? contracost ofcors da' sa nu ne cada basca :p
Multumesc mult

Salut, daca (inca) nu ai gasit, am vorbit cu Skepja si te serveste, va lamuriti voi la pret, ca doar sunteti baieti de gashca :p. Important e sa stie cat de adanc e derivoru' (poate poti sa dai o poza cu barca).

Andy era super bun al tau dar e mai mare daraua pentru mine....
Ruta ar fi Buc-Mangalia-Tulcea-Buc-Mangalia-Bucuresti :)

Multumesc tare mult,
pana a urma cred ca inchiriez o platforma si asta e.... mutzam' inca o data

a fost cu multa placere man , bucuria a fost si de partea mea !:noroc:
s-o stapanesti sanatos si sa bati multe mile cu ea ,mai ales prin Croatia!:D

Salutare si felicitari de achizitie!

Deci pana la urma ai rezolvat. Daca ne vei spune si cum...
Oricum, daca mai ai nevoie de peridoc, ai nr. meu de tel. O sa ma gandesc la un sistem demontabil de prelungire a suporturilor pt. role, pr. orice eventualitate.
Asteptam poze cu restaurarea (?).

Restaurare usoara si plimbari placute!

Spune-ne si noua cum a decurs procesul alegerii si achizitiei!

:ahoy:

Pana la urma are catarg, sau numai "ghiul de aur" din poze :)? In ce stare sunt velele? Da-ne mai multe amanunte, mai ales despre zona chilei si arborada.

Multumesc mult de urari ... nu are catarg , nici vele. sau ma rog.... are focul...:o .Carma e lestata si merge refacuta usor, eche nu are.
Totusi am luat-o ieftin , o sa mai bag niste banuti in ea sa o fac misto si in vara sunt pe apa.... trebuie revopsita, schimbat lemnaria.....
In chila se poate baga lest suplimenar,cam jumatate din chila este goala , barca are cam 600kg din care balast 200. Este intr-o stare buna, cu mici exceptii la lemnarie si vopsea. Nu are nici trapa , nici chepengul dinspre prova.
Cred ca mai multe va poate spune Impaiatu' ... eu la momentul asta am doar vointa nu si experienta :)

Multe lucruri nu stiu despre barci insa mizez pe sfaturile voastre.... Cand se incalzeste un pic ma apuc de treaba.
O sa pun si poze dar momentan sunt prins cu serviciul plec dimineata, vin seara/.... afara e horror.. barca e plina cu zapada....

Felicitari pentru achizitie si spor la munca
Cam ce ai tu de facut, am si eu asa ca iti doresc o reconditionare cat mai placuta :)

Despre cherestea nu stiu ce sa zic, dar vinerea trecuta am vazut la OBI in Berceni la raionul cu usi, ferestre, scari etc. niste maini curente pentru scari la lungimi de vreo 4 metri, strunjite la 6-7 cm, drepte, din diferite esente de lemn. Mai aveau si din aluminiu, aceeasi grosime cu 2mm peretele. Cum le-am vazut mi-a si venit in minte catargul unui velier. La raionul de cherestea aveau tot felul de sipci, scanduri si dulapi din pin si fag, dar din ce am citit pe aici, am inteles ca fagul nu prea ar fi bun la o barca.

Back
Sus