S-a spart biroul unui prieten

Dragi Barcaholici,
Acest mesaj se vrea o incercare de a ajuta un colaborator, caruia i-a fost "sparta" firma sambata spre duminica. Baiatul este dealer autorizat Volvo Penta si baietii i-au furat un set de elici foarte scumpe, un multifunctional Xerox 3220, 2 corturi folosite la expozitii, si un sistem complet de aer conditionat Webasto 18000 BTU.
Daca va intalniti cu oferte pentru cele mentionate mai sus, dati de stire.
Toata paguba este de vreo 15000 Euro si sincer imi pare rau pentru el.

Multumiri anticipate
Adrian B

Ola! Am luat la cunostinta,daca apare ceva prin zona te voi anunta,desi are sanse mici de recuperare a pagubei.

Oricum multumesc anticipat, poate are noroc. Ma gandesc cu groaza ca ar putea vinde elici de 7000 Euro pe nimic, la Remat.. de alama, elici de linie axiala..

Daca sunt elici de 7000 euro, nu cred ca le va duce nici la Remat, si nici nu vor fi puse in vanzare pe piata. Ma gandesc ca s-a lucrat "la comanda" iar restul bunurilor sustrase au fost "bonus". Probabil ca acelea vor fi puse la vanzare, prin diverse moduri, dar putin probabil sa fie scoase la vanzare prin publicitate.
Nu stiu daca multifunctionalul Xerox este ceva rar si foarte scump, dar daca da, atunci va trebui vorbit cu dealerul Xerox (care in general asigura si service-ul) ca sa ii dea omului de stire cand se comanda piese de schimb sau se solicita servisarea pentru un asemenea aparat.

Back
Sus