Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Deloc, nenea antrenorul de aici de la baza din braila tocmai ce s-a intors cu un caiac in barcuta lui, probabil unul din kinderi s-a rasturnat si n-a mai putut reveni. Restul de kinderi is pe apa
Maistre zidar, cei care manuie padela sunt caiacisti, cei cu pagaia sunt canoisti, iar canotorii sunt cei care manevreaza vasle si rame, despre care stiu ca nu iti plac pentru ca merg cu spatele. Cei din Braila se antreneaza in fata locului de campare de anul asta de la braila. Si nu s-a terminat sezonu, eu cel putin sunt de dimineata de la 7:45 in herastrau fie ploaie fie orice.
Atunci cand sunt si canoisti, si caiacisti, si canotori la un loc, cum li se spune intr-un singur cuvant, Dom' Profesor ?
Bogdane, poate sa vin si eu sambata sa dau o tura.....
...Va duelatzi cu padelele ? :rock:Pentru mine, cel putin teoretic, nu s-a incheiat. Deie Domnul sa imi cumpar caiacul cat mai repede. Negocierile sunt dure...x.
Pentru mine, cel putin teoretic, nu s-a incheiat. .....
ca sa repet unul dintre primele mele posturi, spun ca
a venit iarna si geru
a belit p**a soferu
si ala de indoaie fieru
si Fanica graniceru.
Intre timp pentru caiacistul bercaholic ahilezs a gasit site-ul asta. Mi s-a parut excelent atat pentru cei care nu stiu nimic sau foarte putin cat si pentru cei care cred ca stiu suficient.