„Sailing în vremea pandemiei” - un nou titlu în „Colecția Călător”

Dragi prieteni, cu satisfacție vă anunț că am reușit să adun poveștile de navigație din ultimii trei ani într-o nouă carte publicată în „Colecția Călător” a editurii Arhip Art: „Sailing în vremea pandemiei”.

20230515_075106.jpg

N-a fost ușor! Cu toate că la baza textului au fost poveștile publicate la timpul lor aici, pe Barcaholic, a fost dificil să găsesc timpul necesar pentru cizelarea exprimării, pentru execuția hărților, pentru prelucrarea ilustrațiilor și apoi pentru colaborarea cu specialiștii ce au făcut corectura, coperta, editarea și în final tipărirea. Dar iat-o!

ProExpeditionMic.jpg

Cum spuneam mai înainte, voi, Barcaholicii, cunoașteți deja acțiunea, dar în carte poveștile sunt mai cizelate, pot fi luate în desagă pentru a fi citite în vacanță sau oferă siguranța longevității fiindcă electronicul e mai trecător ca și tiparul. De data asta am tipărit puține exemplare fiindcă materialul abundă de termeni marinărești făcând din acest volum o carte de nișă (poate folositoare într-o oarecare măsură celor ce-și propun să obțină permisul de skipper).
Una peste alta, cartea poate fi comandată aici la prețul de 40 lei + 10lei costuri de livrare și pentru că în principiu vă este dedicată vouă, Barcaholicilor, până la 1 iulie 2023 poate fi comandată cu 25% reducere utilizâînd cuponul BARCAHOLIC (se completează înainte de finalizarea comenzii).
Asta-i treaba, dacă sunt doritori aștept comenzile!
 

Back
Sus