Salon Nautic 2010

Felicitari Ionut Tudose pentru organizarea facuta, felicitari si pentru ceea ce ai realizat pe "praful" asta. Eu am ramas absolut surprins ca ai fost singurul organizator, asa cum ti-am spus si la Salon. Pt barcaholici, scuze ca nu am avut timp sa stau , m-am intretzinut putzin cu Vali si atat, chiar imi pare rau ca nu am avut vreme, mai ales sa vin la Gil. Multumesc si lui Danutza de telefon.

Mare pacat ca nu te-am intalnit, Adrian .... doua zile am bazait prin expozitie, si am prins serii intregi de barcaholici :)

Barcaholici

Dap, asta este, poate pe la mare la regatte. Sau la alte evenimente organizate in diversele locuri, anul asta cred ca se vor organiza evenimente si in alte orase inafara de Bucuresti si Constanta. E drept ca si anul trecut si acum 2 ani au fost evenimente la Somova si la Sf. Gheorghe. Da sa speram ca raspandirea geografica va fi mai substantiala incepand de anul asta. Oricum o sa incerc sa va tin informati "up to day" pe site-ul Yacht Club Regal Roman.

Plimbarea la Salonul Nautic Bucuresti a fost cel putin pentru mine un weekend foarte incarcat, dar si foarte util. Salonul in sine a fost dominat de oferta de barci mari si scumpe, incat un vizitator strain si-ar fi imaginat ca romanii sunt rasfatatii soartei :). Mai presus de vizitarea expozitiei a fost totusi intalnirea cu oamenii care dau viata acestei pasiuni, si prin contactul direct s-a trecut la alt nivel de comunicare intre pasionati, profesionisti si organizatii. In plus, atmosfera de la intalnirea barcaholicilor a fost, pentru mine cel putin, similara cu cea de la intrunirile moto la care participam pe vremuri, adica veselie si distractie maxime.
Dintre persoanele cu care am discutat, tin sa le multumesc pentru timpul acordat presedintelui Federatiei Romane de Yachting, Mihai Butucaru, care mi-a explicat conditiile de functionare ale cluburilor sportive de iahting, presedintelui YCRR Valeriu Timofei, care mi-a impartasit din experienta sa vizavi de popularizarea iahtingului in Romania, si in plus prietenului Alex Micu, antrenor de vele cu o bogata experienta. Cu ocazia asta s-a constatat situatia vitregita a iahtingului, "copilul nedorit" al sporturilor tehnico-aplicative pe vremea comunismului, situatie care s-a perpetuat si a dus azi la 2 extreme - snobul si self-builderul. Ambele categorii au aceeasi lipsa de experienta, care speram ca va fi depasita prin entuziasm si comunicare eficienta, forumul de fata fiind un bun exemplu.
Cele mai frumoase momente au fost intalnirile cu persoanele cunoscute pana acum doar virtual, fiecare personaj barcaholic avand farmecul si "ciudatenia" lui, si fiecare avand "pasarica" proprie, se adunase la Salon un stol consistent :D. Ii salut cu aceasta ocazie pe toti prietenii barcagii, regretand ca n-am putut veni de vineri sa cunosc si brigada ardeleana de barcaholici, dar lasa ca e timp si ne-om vedea noi pe balta :).

Iata si cateva poze, pentru cei care nu au reusit sa ajunga...

Atașamente

• DSC_2245.JPG
    DSC_2245.JPG
    52.4 KB · Vizualizări: 61
  • DSC_2248.JPG
    DSC_2248.JPG
    53.4 KB · Vizualizări: 61
  • DSC_2252.JPG
    DSC_2252.JPG
    53.4 KB · Vizualizări: 59
  • DSC_2266.JPG
    DSC_2266.JPG