Salutari tuturor

Smokey

Mic barcaholic
O scurta prezentare: m-am nascut si trait langa un lac de acumulare (Cinciş-Hunedoara) si sunt pasionat de barci de mic copil. Tot de atunci am vrut sa construiesc o barca, tin minte ca in Delta incercam sa copiez "designul" barcilor pescaresti :p

Din "n" motive am mocnit pana de curand ... cand mi-am dat seama ca e momentul sa apuc taurul de coarne. :sail:

Pe la noi in Timisoara navigatia=0+ (unde + inseamna skijeturi si ceva pasionati de pescuit la Dunare). Iarna asta vreau sa construiesc o yola mica (3m) care sa poata fi pusa pe masina si cu care sa-mi fac mana. In viitor vreau sa pot face croaziere in Mediterana, in charter.

Cu fetita mea in barca la mare:
2731546884_4296cb6e10-1.jpg

Atașamente

• P1050173.jpg
    P1050173.jpg
    82.3 KB · Vizualizări: 1
Hai ca incepe sa se tureze forumul, mai lent, asa ca un enduro :). Pacat ca esti asa departe, aici la mine e apa multa, multe barci, da si multi cocalari. Important totusi e ca suntem in aceeasi barca :rock:

Salut Smokey,
Eu sunt din Arad. Cincisul cred ca e potrivit pentru o barca ...eventual un laser...cred ca ar fi distractiv...se poate naviga cu vele pe lac...? Este cineva care o face...?
Cred ca e cam departe o iola, facuta cu multa transpiratie, de "plasticonele" cu care ne momesc firmele de charter ( ma refer la cele pe care mi le pot permite eu...:).
Astea nu mi le pot permite:
http://www.swanyachts.co.uk/MediterraneanSailingYachts.htm :mad:
Cu asta ma descurc...
http://www.sailingfreedom.it/?pDataSet=b3967e17cEFyZWE9MiZwQWN0PXNodzAw :iupi:

Cum pe litoralul romanesc nu am gasit anul trecut posibilitatea de a inchiria un velier...m-am orientat spre adriatica...distanta e aceeasi , acum se circula numai pe autostrada, fara sa spun nimic despre traditia in yaching si charter...
Iti doresc succes in constructia iolei , fiind "vecini" poate ne vedem in momentul datului la apa....:noroc:

Salut Smokey,
Cincisul cred ca e potrivit pentru o barca ...eventual un laser...cred ca ar fi distractiv...se poate naviga cu vele pe lac...? Este cineva care o face...?
N-am mai fost de 10 ani pe acolo, dar cred ca inca activeaza clubul de canotaj: http://www.hunedoreanul.ro/sport/memorialul-paul-barna-la-caiac-canoe-2713483

Ocazional mai vedeam pe cineva cu windsurf, dar cam atat.

Cred ca e cam departe o iola, facuta cu multa transpiratie, de "plasticonele" cu care ne momesc firmele de charter
Cu siguranta, yola va fi pentru majoritatea timpului, hobby de weekend. Pentru charter voi urma lungul parcurs pentru permis, certificate, etc... Vor fi proiecte oarecum paralele.

Daca ai drum prin Timisoara (valabil pentru oricine) si ai (aveti) chef de o cafea ... oricand, cu placere :noroc:

Atașamente

• Noki014.JPG
    Noki014.JPG
    315.5 KB · Vizualizări: 307
  • Noki015.JPG
    Noki015.JPG
    148.5 KB · Vizualizări: 322
  • Noki016.JPG
    Noki016.JPG
    145.7 KB · Vizualizări: 313
  • Noki017.JPG
    Noki017.JPG