Sambata AM FOST la Snagov !
SI am dovada in cele cateva poze incepute pe o vreme de speriat (vant, valuri, frig, atmosfera iminenta de ploaie ) si continuate pe soare...ca dupa inima noastra
.
Lupta cu balena albastra a lui Hetrucg nu a taiat nimanui cheful , ba dimpotriva, cat a durat asamblarea, a sporit buna dispozitie. Gonflabilele s-au pus rapid pe pozitie, si am ajuns pe pontoanele fitoase de la El Capitan, de unde ne-am lansat la valuri (cu promisiunea catre paznici, ca la intoarcere iesim pe oriunde numai pe acolo NU ! )
Aventura fu faina, salupe putine , vremea din ce in ce mai buna. Pana sa ajungem la manastirea Snagov, ne pali o foame ceva de speriat. Si s-a lasat cu picnic. Asa cum se si vede mai jos
.
Popa ne-a lasat sa ne desfasuram, dupa ce l-a driblat pe Remyx de 150000 lei vechi. In numele lu' Gizas Craist . Si al ctitorului manastirii.
Dar n-am stat mult la vrajeli, si cu zambetele fixate bine, gratie cremwurstilor, salamului de Sibiu, unui borcanel de ansoa si altor cateva perfuzii de buna dispozitie, am taiat-o catre sudul lacului.
Lucru facil fin'ca aveam vantul in dos. In dosul caiacelor.
Deja ziua trecuse prin toate stadiile: uimitor de rea, rea, acceptabila, bunuta, buna, minunata !
SI asa a ramas pana la final.
A fo' o zi activa, simt miscarea de ieri in incheieturi, umeri, antebrate, spate...chiar si muschii "bucepsi "
Lumea de gashca, glume , veselie...ce sa mai vorbim !
Mai bine uitati-va la poze