Santierul naval Mog & Co

Daca aveti nevoie de ajutor ma ofer si eu.
Ca ucenic, pentru ca nu am mai construit barci.
Pot sa va ajut si cu drumurile dupa material.
Va pot ajuta intr-un regim de genul: o zi da / una nu, pentru ca sunt in renovari si curatenie/odine/aruncari cu casa. Dar nu muncesc eu, am o echipa si are cune sa ii supravegheze.
Oricum sunt sincer interesat sa vad procesul si sa particip la el.
Daca sunteti de acord dati-mi va rog un semn.

Dupa ce Mog(mircea pe numele lui de civil) a achizitionat placajul la inceputul saptamanii, sambata dupa trei ore si jumate am produs ce se vede in poza de mai jos.
barca 001.jpg

Duminica ne-am apucat de insailat(termen pe care il propun sa devina oficial ca varianta pentru stich)
barca 002.jpg

barca 003.jpg
Dupa ce am constatat ca din prea mult entuziasm am INSAILAT(ce mult imi place cuvantul asta:) ) prova si pupa de fundul barcii dupa care le-am dat jos . Mai departe totul a mers ok.
barca 004.jpg

barca 005.jpg

barca 006.jpg

barca 007.jpg

barca 008.jpg

barca 009.jpg
In concluzie 7 ore de lucru incluzand multiple pauze de tigari.
Urmeaza sa achizitioneze rasina si poate in week-wndul viitor o si lipim.
Multa bafta si fericire exagerata.

Foarte bine, asa trebuie sa arate. Mai am un examen miine, dupa care vreau sa scriu episodul 2. Pot folosi pozele tale?

Ia sa vedem cine poate recunoaste personajul si imprejurarile!

Atașamente

• imag862.jpg
    imag862.jpg
    67.3 KB · Vizualizări: 91
Da, e Sorin la barca la Mihai si Radu, in Voluntari, ii spioneaza ca sa ne facem si noi o corabie cold-molded :).

Da, e Sorin la barca la Mihai si Radu, in Voluntari, ii spioneaza ca sa ne facem si noi o corabie cold-molded :).

Bravo, raspuns corect! A si zis ca pune premiul la rece!

Ne-am intalnit la Polydis pe cand cumparam rashina si m-am mirat ca nu auzise de barcile de la Mihai. Cum de nu i-ai dus la templul asta??
I-am stricat ziua azi cand a vazut ce se poate face intr-o curte!

PS: decat sa va faceti cold-molded mai bine rostuieste neshte tabla navala de la indianu', scapam mai ieftin si dormim mai linistiti pe drum!

:)) ce uameni rai!
de ce a trebui sa vad yo azi atata rautate?!:))

jos palaria, tot respectul si sper candva sa pot fi si eu in stare (materiala ) sa fac asa ceva ,fiindca chiar mi-ar place sa fac treaba asta!
cine cunoate subiectul i-si poate da seama ca poti ramane fara cuvinte cand vezi asemenea monument de .......rabdare si pasiune !

Ultima editare:
Bravo baieti

Ati facut treaba buna, succes in continuare si sa va vad pe apa cat mai curand. Daca trageti tare mai prindeti sfarsitul de sezon. Ce placaj ati folosit?

Vant bun
sa traiesti Gigele, sper ca astazi ai sughitat sanatos!:p
ma bag putin peste topicu' lu' menestras si-ti raspund eu ca placajul e de 6 mm respectiv 10 din plop ,calitate BB ,asta insemnand de exterior!in orice caz ,nu e okume, cred ca nu ar avea rost avand in vedere ca baietii vor sa-i faca o cochilie de fibra!

M-ai blestemat cumva? Am avut o zi la birou teribil de lunga. In ritmul asta nu cred camai apuc sa lansez al doilea D4, mi-o iau baietii astia inainte.
In ce stadiu esti cu greementul lui Bateau Veena? L-ai testat?
nu saptamana asta , cealalta ies cu ea pe balta, mi-am cumparat tot felul de acarete pt greement ;scripeti, cabluri, carabiniere .etc
poate cu ocazia asta facem si imprietenirea de care se tot vorbeste p-acilea, si vesta de salvare am,asa ca pot sa beau pana ......se hotarasc baietii sa strige "om la apa" dupa atata bere !
stay tuned!

Back
Sus