Scoala RYA in Corfu

Faina poveste, that's the spirit!
:ole:

Pe mine m-ar interesa cum s-a acomodat sotia, sau mai bine zis ce nu i-a placut? Sa stiu cum sa-mi pregatesc terenul ...

Poze n-ai?

Salut, eu sunt nevasta :)

In primele zile ma leganam si pe uscat, fugeam in port sa caut buda+dus si sa ajung prima, n-aveam loc in cabina sa ma intorc fara sa ma lovesc de ceva, dar dupa cateva zile ma simteam de parca nu mai facusem altceva decat sa navighez...
Iar in a doua saptamana am constatat ca putem supravietui si fara dusuri "pe uscat" si ca apa din rezervor e foaaarte bine venita in lipsa de altceva.
Pe scurt, as mai stat si n-as mai fi plecat.
Cele mai emotionante momente au fost cele cu mare peste F6, cand yachtul era groaznic de inclinat si simteam cum ma tarasc impotriva gravitatiei :)
Dar acum deja planuim urmatoarea iesire, si stransul de mile pentru Coastal Skipper

Cred ca daca le explicati fetelor ca plecati impreuna intr-o aventura nemaipomenita, or sa va creada si odata ajunse pe barca nu vor mai avea de ales :))

poze

am o groaza de poze, prea multe chiar, ca mi-e lene acuma sa ma apuc sa le sortez. sper sa reusesc weekendul asta.

cu nevasta poate fi greu, eu insa am avut noroc... sau am ales bine ;)
deja am surprins-o de vreo doua ori citind din cartile "mele" despre barci... care acuma sint si ale ei. iar in septembrie mergem din nou, primul charter.

-bravo dan_m + nevasta,sinteti marinari deja 60%,sinteti pierduti pentru uscat!
-smokey!in 20 de ani nu s-a schimbat nimic,dar in 10 crezi ca s-a schimbat ceva?poate tipul de celular.

Am citit pe nerasuflate. Cat a fost toata distractia?
scoala, care a cuprins 3 cursuri, unul teoretic, facut online si cele doua pe mare, a fost 1400EUR de persoana. la asta s-a mai adaugat ce-am spart prin taverne (mai mult decit ne asteptam, insa nu regret, a fost mancare buna de cele mai multe ori) si drumul cu masina pina acolo si-napoi, 2000KM.

@purjulius - sexul la F6 e minunat, dar lipseste cu desavarsire. asta daca nu consideri stransul intens din buci o forma de sex alternativ.

Back
Sus