Se renunta la taxa de lux pe yacht-uri

Eu zic sa stam linistiti din partea asta si sa nu ne punem mari sperante: alde Pogea or sa reboteze imediat accizele in "taxe de mediu", "impozit pe poluare" "contributia pe punga" sau alte asemenea. Ai nostri e foarte priceputi la muls!

Sperand sa fiu in asentimentul vostru, cred ca niciunul dintre forumisti n-ar avea ceva impotriva sa fie muls de tanti Udrea :banana:

muls

mai najpa mai vali e ca nu mulge ea pe noi de bani, la cat fura asta.....:skip:

Care aveti un site de meteo bun, ca....plecam la Odesa si m-ar fi interesat un meteo ...cu windguru....mirosi c...

Sperand sa fiu in asentimentul vostru, cred ca niciunul dintre forumisti n-ar avea ceva impotriva sa fie muls de tanti Udrea :banana:
Ca sa ramanem in repertoriul bovin, referitor la Tanti Nutzi, as prefera supt!

...Care aveti un site de meteo bun, ca....plecam la Odesa si m-ar fi interesat un meteo ...cu windguru....mirosi c...

Pt analiza fronturi si situatie generala.

Harta sinoptica Europa.

Prognoza vantului pe MN.

Griburi. mai bune ca la usgrib.

Sincer, pe undeva ma nemultumeste chestia asta. Eu unul sunt de parere ca luxul in sine trebuie amendat si taxat. Amendat de perceptele morale(pentru cei care cred in asa ceva) si taxat de stat(si aici vorbim de un stat normal).
Poate ca e momentul ca omenirea sa-si puna intrebari cu privire la justetea unei societati bazate pe consumul de orice dus pana la paroxism, din simplul motiv ca resursele incep sa fie din ce in ce mai limitate.
Iata si o speta ipotetica(desi in multe parti ale lumii nu este ipotetica):
In cazul in care o resursa vitala (apa e cel mai la indemana exemplu) ajunge rara deci scumpa cei cu dare de mana au dreptul sa consume oricat doar pentru ca isi permit?

Imi aduc aminte de o faza din Shogun in care i se explica elegant europeanului nespalat ca in Japonia este o virtute sa nu mananci mult si sa nu faci risipa de nici un fel.

Mai ramane de stabilit ce insema lux. Aici nu am idei.

Back
Sus