Serban Huidu / Coma indusa si Ambasada Romaniei

Fiind nu tocmai pe uscat, ci pe schiuri, pe apa inghetata, eu nu dau doi bani pe tipul acesta de argumente, si ii doresc lui Serban Huidu (sau oricarui altuia in situatia lui) insanatosire grabnica, fara urmari. Sunt destul de sigur ca avea asigurare de sanatate +schi, ca de spagi in spitalele alea nu putem vorbi, asa ca tema nu-i decat o gargara politicianisma, populista.

Am luat-o si eu azi, dupa destul de mult timp, la Gura Humorului, care e intr-adevar o partie periculoasa, asa cum ai compara o sosea din Romania cu una din Austria, e un sport totusi nu lipsit de riscuri.

Multa sanatate lui Huidu si oricui are nevoie...cum e la GH City? am intels totusi ca partia a fost suspendata temporar...asa e?cu ce ocazie prin minunatul orasel?:)

La schi, cand e zapada, si cum acum nu prea este fiind temperaturi ridicate, probabil ca nici partia nu-i deschisa; pana in weekendul ce a trecut s-a dat lumea.

Nu-i o regula :) AM vazut partia Kalinderu deschisa chiar daca avea o zapada siroind de apa si se termina intr-o mocirla cu aschii de gheata :)
Oamenii mai schiau din stoicism, indurand flescaiala: " Ce sa fac, daca tot am venit pana aici....?!?"

Despre Huidu, multa sanatate sa aiba ! In cazurile astea simpatiile sau antipatiile nu mai exista. Intrebarea lui Stavride era retorica. Evident ca daca eram eu si Stavride cu capetele sparte sau trupusoarele strivite:) oficialii romani n-aveau tresariri. Dar e bine ca s-a miscat cineva in cazul lui Serban, de a scapat omul cu viata.

Back
Sus