Service motaoare Johnson

Salut dragi Capitani de nave!

Am tinut sa apelez la cunoscatori pentru a-mi recomanda un service adevarat pentru motoarele Johnson. Eu am un motor de 9,9 CP de vreo 8 ani si n-am mai mers in ultimii ani, asa ca asi vrea sa-i fac o revizie. Daca a fost vreunul dintre voi multumit de serviciile unuoi SERVICE anume, va rog sa-mi spuneti si mie. Sunt din Bucuresti asta ca sa nu ma trimiteti pe la Galati sau Turnu Severin etc. Va multumesc anticipat!;)
 
De obicei meseriasii buni de motoare outboard ii gasesti unde e concentratie mare de barci, care concentratie o gasesti unde sunt ape importante. Sincer, as fi avut o recomandare pentru cineva foarte valoros, dar am inteles ca nu te intereseaza sa parasesti Bucurestiul, asa ca nu pot sa te ajut, ci doar sa iti urez succes in gasirea service-ului cautat :).
 
Gabriel,
Cu toate ca nu am ocup cu motoarele astea, pot sa te ajut cu o mica informatie; motoarele Johnson se repara la Euronautica, aici in Bucuresti.
Daca nu te ajuta ei,( desi nu cred ca nu te-ar ajuta) il poti cauta pe colegul Cezar a lucrat cu ani in urma la Euronautica, Pescar Import-Export.. etc, si le
stie. Ca si motoare, sa-ti dau un amanunt picant; acum cateva luni administratorul lacului Pantelimon ne-a adus un motor Johnson in 2 timpi, care a stat un an( 365 de zile) pe fundul lacului.
Nici eu nu am crezut , dar totusi dupa 6 ore de munca, motorul a fost pornit de Cezarica, ala a fost testul lui suprem, cred. Acum nu stiu cine a fost mai bun, motorul sau mecanicu' , cert este ca saracul proprietar si-a facut cruce

Fir Intins
Adrian B
 
Ultima editare:
Draga Vali, multumesc pentru sfat si gandurile bune adresate.

Adi esti boss. Multumesc din suflet pentru contactul cu Cezar. Intradevar un test mai tare nici ca se putea face pentru un mecanic.

Inca odata amandoura mii de plecaciuni.

un modest navigator temerar.
 
Diferenta dintre elicea de 10 CP si 15 CP

Stie careva care este difernta dintre elicicea motorului Johnson de 10 CP si cea de 15CP? Ma gandesc in special la dimensiuni sau forma palelor.

Multumesc anticipat pentru orice informatie in acest sens.b-)
 
Cu toate ca nu stim mai multe amanunte, la o cautare aici pentru un Jhonson fabricat in 2001, am gasit diferenta dintre cele doua. Astfel, pentru 9,9 hp elicea are diam de 9,5 si pasul de 10 inch, iar pentru 15 hp, diam de 9 si pasul de 11 inch.
 
Eu nu am service, dar ma ocup la mine in garaj, de motoare de barci, Vali Antonov ma cunoaste de vreo 20 de ani Tel. meu 0742369689
 
pt vali,
Cautam un service prin galati pt motoare johnson si am vazut in comenturi ca esti din galati se le ai cu barcile. Eu nu sunt din galati si nici motorul nu e al meu, dar are tata niste drumuri de facut acolo si s-a gandit sa ia motorul cu el sa vada ce are. Dak stii un loc bun unde as putea sa il trimit pe tata, posteaza te rog o adresa sau un nr de telefon
 

Back
Sus