Florio
Senior Member
Pentru ca nu am gasit discutii pe marginea subiectului, adresez o intrebare celor care stiu cate ceva despre ateliere, unitati service, mecanici specializati in motoare pentru barci. Eu personal am un YAMAHA 50 cp cu cca. 350 ore de functionare, luat in conditii foarte bune, service la zi . DIn exploatare pot spune ca are o compresie foarte buna, trage bine fara sa supraturezi, etc...
Insa consider ca ar trebui sa il verifice un cunoscator, si evident sa imi spuna daca aparentele sunt si reale.
Multumesc tuturor care imi vor da ceva indicatii, despre asii motoarelor de barca din zona Bucurestiului. N-am aflat inca daca Yamaha are o reprezentanta pentru astfel de motoare (desi reprezentantele ustura la buzunare, probabil ca piese motor barca nu se gasesc decat la ei ).
Insa consider ca ar trebui sa il verifice un cunoscator, si evident sa imi spuna daca aparentele sunt si reale.
Multumesc tuturor care imi vor da ceva indicatii, despre asii motoarelor de barca din zona Bucurestiului. N-am aflat inca daca Yamaha are o reprezentanta pentru astfel de motoare (desi reprezentantele ustura la buzunare, probabil ca piese motor barca nu se gasesc decat la ei ).