Sezonul continua - Marmaris Race Week

Urmeaza Marmaris Race Week, 24-30 octombrie, cea
mai importanta competitie din Turcia ca numar de yacht-uri participante.
http://www.miyc.org/_en/index_en.asp

Anul acesta, fiind editie aniversara ( a 20-a), numarul de yacht-uri
participante a fost limitat la 130 (care erau deja inscrise la jumatatea lui septembrie), numarul participantilor fiind estimat la peste 1000 de persoane.

Yacht Club Romania a fost invitat sa participe la Marmaris Race Week de catre Presedintele Juriului International - Ilker Bayindir, IJ, ISAF.

O parte din echipaj se afla deja pe mare, navigand catre Marmaris.
Echipajul YCR va fi condus de catre Lucian Dragomir, skipper, presedintele
Comisiei pentru Yachting Offshore si va concura pe Nikitoo, un Elan 434 Impression apartinand lui Hugh Johnson (UK), membru YCR.

Le dorim mult succes, aceasta fiind prima participare din Romania
la o competitie de yachting offshore in Turcia.

Atașamente

• Black_Sea_Regatta_2009_0986.jpg
    Black_Sea_Regatta_2009_0986.jpg
    35.9 KB · Vizualizări: 53
Prima zi de curse la Marmaris Race Week

Are loc astazi.
Nikitoo, pe care se afla echipa Yacht Club Romania, se afla in
divizia IRC2 (TCC de la 0.972 la 1.045), alaturi de alte 38 de yacht-uri din Turcia, Franta, Rusia, Letonia, SUA, Germania.
In total participa 130 de yacht-uri (numar limitat de catre organizatori).
Cititi despre participare stiri zilnice, inclusiv foto la http://allegro.dordeduca.ro/.
Sa le uram success alor nostri, competitia va fi dura.

Atașamente

• echilibristica.jpg
    echilibristica.jpg
    378 KB · Vizualizări: 80
  • YCR MARMARIS.jpg
    YCR MARMARIS.jpg
    285.5 KB · Vizualizări: 66
parere personala

Poza intitulata echilibristica este artistica dar si instructiva. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce se va intimpla cu antebratul sau incheietura acestui Domn la o shimbare brusca a intensitatii si directiei vintului care intinde scota brusc.
Infasurarea manevrelor mobile in jurul miinilor este o practica interzisa cu desavirsire la bordul ambarcatiunii mele.

Nici la tara nu se trece lantul de la vaca dupa mana. :)

Sa nu fim rai, e totusi o poza reusita.

Hai sa le uram Succes si Vant prielnic ! in final ne reprezinta pe noi, pe Romania.

Hai sa fim invidiosi (constructiv) pe ei, ca pot sa faca ceea ce o parte dintre noi doar doresc sa faca, si sa ne propunem ca la anul sa fim si noi acolo, astia mai priceputi in legat "lantul de la vaca", si sa demonstram cat suntem de buni.

Pentru cei din Marmaris:
asteptam rezultate, povesti, si asa cum Allegro ne-a obisnuit, poze frumoase.

Multa Bafta!
Nike, Skipper of Kita-La

Mai suparaciosule, nu era vorba despre legat lantul la vaca ci despre tinutul lui in mana. Taranul roman, in inteligenta sa, a ajuns la niste automatisme venite din experienta indelungata de manuit manevre mobile si a tras concluzia justificata de diferite accidente ca nu e bine sa treci peste mana un lant sau o funie care are legat la celalalt capat un animal mai puternic sau un obiect mai greu decat el cu potential de deplasare brusca. Daca taranul roman ar fi avut stofa de navigator in el, cu totii am fi stiut ca nici manevrele mobile de pe ambarcatiunile cu vele nu se dau peste mana. Asa ca ramanem la ceea ce ar trebui sa cunoastem cu totii si sa facem eventual analogii.

Ca fapt divers, sa stii ca nici prin spatele calului nu se trece pentru ca se poate speria si atunci da cu copita(de unde si vorba "sa nu treci prin spatele calului si prin fata sefului"), iar magarul nu se bate niciodata pentru ca te tine minte si se razbuna tot dand cu copita sau muscand.

Si eu le doresc vant bun si multa bafta.

Gabi Borcea, unul dintre cei mai buni

Da, Gabi, pe care il vedeti in poza, este unul dintre cei mai buni.

Lasand multele mile marine (multe si pe Marea Baltica) si regate (Romania, Bulgaria si acum Turcia) a fost invitat in numeroase regate in Bulgaria (anul acesta a participat la 5) sa faca parte din echipajul Petra, Campion al Bulgariei si care a castigat detasat primele doua editii ale Black Sea International Regatta.

In rest numai de bine.

Marmaris Race Week 2009 s-a incheiat, traiasca Black Sea International Regatta 2010

Felicitari primului echipaj care a reprezentat in premiera Romania (Lucian, Gabi, Nelu,
Claudiu, Oana, Cristi, Paul, Hugh, Mariana) la una dintre primele 7 regate
la nivel mondial, ca numar de participanti - Marmaris Race Week, editia aniversara, cu numarul 20.

O participare din care am invatat multe si care deschide calea unor
noi participari pentru echipajele din Romania la regate internationale
de acest nivel.

Mai mult, ne va aduce anul viitor, la noi acasa si cele mai bune echipaje
din Turcia si Rusia (Bulgaria si Ucraina erau reprezentate deja) in cadrul
Black Sea International Regatta 2010 - care a fost prezentata tuturor celor
975 de participanti (de pe cele 130 de yacht-uri) in cadrul petrecerii de joi seara,
cu sprijinul Clubului din Marmaris (multumim si pe aceasta cale).

Castigatorul overall al Regatei este echipajul de pe MAT 12, skipper Alp Somer,
acelasi echipaj care a castigat si Cupa Bosforului si care va participa anul
viitor la Black Sea International Regatta.

Felicitari si prietenilor nostri (bravo Vasiliy) de la Yacht Club International Odessa care au
castigat primul loc la clasa IRC3, yacht-ul Ajuga, Beneteau First 31.7, cu
care ne vom intalni tot la Black Sea International Regatta.
Si la Odessa Cup, anul viitor.

Puteti vizualiza un colaj foto de la Marmaris Race Week 2009 pe youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=la7y793w_JQ

Atașamente

• nadia 2.jpg
    nadia 2.jpg
    376.3 KB · Vizualizări: 54
adrian.n

Speram totusi ca in ultimul moment, administratorii acestui forum vor interzice definitiv accesul acestui tip de persoana pe forum.

Daca acest lucru nu se va intampla, inseamna ca cei care administreaza acest forum nu procedeaza corect si exista alte interese la mijloc.

Asteptam un raspuns OFICIAL, chiar aici, pe FORUM, de INDATA, din partea administratorilor.

Bogdan Alexandrescu
Yacht Club Romania

Poziţia oficială este următoarea: bunul simţ nu are nevoie de arbitru.

E evident faptul că domniile voastre aveţi o problemă de disputat în viaţa reală, imi pare rău că acest lucru se răsfrânge asupra calităţii discuţiilor de pe forum, în mediul virtual.

Îmi pare rău că adrian.n are o problemă cu YCR şi/sau cu persoanele din club, dar nimeni şi nicio regulă sau regulament nu-l poate impiedica să aibă această părere, să-i spunem negativă.

De asemenea nu-l pot împiedica pe adrian.n să-şi exprime această părere. Tot ce pot face e să-l împiedic pe adrian.n să-şi exprime această părere într-un mod grosolan, cu injurii sau alte exprimări licenţioase.

Recunosc că expresia "participare faimoasă" are o doză de dispreţ, dar eu nu pot să-l impiedic să-şi expime această părere sau să gândească astfel. În schimb, YCR poate schimba acest lucru demonstrând contrariul prin fapte şi argumente solide, indubitabile.

Pe de altă parte, şi aici cred că am acordul câtorva barcaholici, vă putem organiza o întâlnire amicală "pe iarbă", urmată de o bere, pentru a vă împăca sufletele (cu pupături la final included).

O seară bună tuturor.
:skip:

Bogdan Alexandrescu,ycSr, atentzie la S

M-am gadint putzin daca potzi sa ai o comunicare cu [text moderat] Bogdan Alexandrescu, concluzia a fost ca nu ai cum.Asadar am sa incerc sa fac o mica "istorie" despre aparitzia impostorilor. In anul de gratzie 2008 a aparut un club in peisjul mioritic, de yachting ???, nou. M-am bucurat tare pe vremea aia. Mai ales ca se "lansa" cu o regata de la Mangalia la Balcik. De abia adusesem Alexandra si bucuria mea era cu atat mai mare. La informatzia de la Sorin Drugan, am fost printre primii care ne-am anuntzat participarea.
Am aflat imediat de la prietenul meu, Sergiu Timofei, ca e un club oarecum impostor care a furat identitatea de YCR, a se vedea ca inca o foloseste, si ca desi a vorbit cu cel ce are clubul, adica B.A. si omul a zis ca ii schimba denumirea ca sa evite confuziile. Fapt care nu s-a intamplat nici in acest moment. Dupa acea regata lamentabila in care nu s-a folosit niciun coeficient de handicap, normal oarecum, habar nu avea domnul B.A. despre coeficientzi de handicap si yachting, il interesa lansarea Persil Gold.
Apoi a inceput "mizeria". Orice opinie despre YCRR il deranja la urechi pe B.A.
Orice opinie despre competitzie era taxata ca servilism. In orizontul sau ingust, nu au loc decat scenarii apocaliptice, doar sfori trase, doar interese meschine.
Acest forum este al celor pasionatzi de vele , barci, constructzie, etc. Eu am fost pe Alexandra tot sezonul asta care a trecut, cu un rezultat frumos , zic eu. B.A. unde a fost, pe mal, improscand cu noroi ce fac altzii, incercand sa determine FRY sa penalizeze YCRR. De ce ma intreb retoric. Si daca e retoric trebuie sa si raspund, ca il deranjeaza, traditzia, competentza, performantza si cine mai stie ce, poate si lumina.
Sa revenim, am mai scris de cateva ori despre acest imberb B.A. Care promova yachtingul romanesc in Bulgaria. Loc in care lumea nu are de unde sa intzeleaga masura micimii. In timp ce scriu aceste randuri nici nu stiu cui sa ma adresez si ca atare o sa ma adresez tie, admin.
Consideri tu, admin normal ca in momentul cand vii cu inima curata si vrei sa faci un club de yachting sa il denumesti YCR, cand exista YCRR si YCR era antemergatorul YCRR ?
Consideri tu admin, ca e firesc sa indemni putzinii posesori de barci cu vele sa le tina in Bulgaria si sa participe la competitziile de acolo si nu cele de aici ?
Consideri tu admin, ca e firesc in momentul in care exista implementat un coeficient de handicap ORC in Romanica, sa implementezi un alt sistem IRC doar ca sa imparti piatza ?
Consideri tu admin ca e firesc sa te apuci sa influentzezi oamenii in a ii invrajbi pe subiecte gen organizare ?
Hai sa va dau un exemplu, simplu dupa opinia mea. La Comisia Offshore de la FRY e afiliat si Power Marine. Ai auzit tu admin de el ?
Sigur NU. Ce face aceasta organizatzie ???? Pai organizeaza formula one pe apa. Ce treaba are cu yachtingul offshore ?????????????????
Dar nici asta nu e nicio relevantza.
Relevant, draga admin , mi se pare ca in momentul inrunirii comisiei offshore a fost infierat YCRR ca nu a depus informari, dar Power Marine a facut-o ?????????????
Ycrr nu a respectat ISAF, dar restul ......
Mi se pare penibil, draga admin, ca mai dam atentzie unor [text moderat] .

Cu stima draga admin.

Ultima editare de un moderator:
Legat de nick-uri: am convenit ca mesajele oficiale din partea YCR să fie făcute (şi) de pe acest user, iar mesajele individuale ale membrilor să fie făcute separat.

adrian.n: te rog să argumentezi civilizat, să combaţi ideea şi nu persoana, fără invective; la următoarea abatere va trebui să te sacţionez, dar acum nu vreau să întrerup firul discuţiei de aici

legat de:
sa ma adresez tie, admin.
Consideri tu, admin normal ca in momentul cand vii cu inima curata si vrei sa faci un club de yachting sa il denumesti YCR, cand exista YCRR si YCR era antemergatorul YCRR ?
Consideri tu admin, ca e firesc sa indemni putzinii posesori de barci cu vele sa le tina in Bulgaria si sa participe la competitziile de acolo si nu cele de aici ?
Consideri tu admin, ca e firesc in momentul in care exista implementat un coeficient de handicap ORC in Romanica, sa implementezi un alt sistem IRC doar ca sa imparti piatza ?
Consideri tu admin ca e firesc sa te apuci sa influentzezi oamenii in a ii invrajbi pe subiecte gen organizare ?
Hai sa va dau un exemplu, simplu dupa opinia mea. La Comisia Offshore de la FRY e afiliat si Power Marine. Ai auzit tu admin de el ?
Sigur NU. Ce face aceasta organizatzie ???? Pai organizeaza formula one pe apa. Ce treaba are cu yachtingul offshore ?????????????????
Dar nici asta nu e nicio relevantza.
Relevant, draga admin , mi se pare ca in momentul inrunirii comisiei offshore a fost infierat YCRR ca nu a depus informari, dar Power Marine a facut-o ?????????????
Ycrr nu a respectat ISAF, dar restul ......
Marea nu e a mea şi nu a a voastră. Dacă doriţi să fiţi afiliaţi diverselor organizaţii, să fiţi implicaţi în tot felul de activităţi după diverse reguli şi regulamente nimeni nu vă poate opri.

Dacă doriţi să participaţi la un eveniment organizat de cineva, trebuie să vă supuneţi regulilor organizatorilor. Daca nu vă convin regulile, nu participaţi, sau organizaţi altă competiţie, după propriile reguli şi atrageţi participanţi. E foarte simplu.

Pe de altă parte, dacă aveţi bănuiala că denumirea YCR încalcă cumva drepturile YCRR nu înţeleg de ce nu rezolvaţi problema asta într-o instanţă judecătorească şi nu ne mai agasaţi pe noi cu discuţii interminabile pe tema aceasta.

La fel, dacă aveţi bănuiala că o oarecare instituţie sau club a încălcat un regulamentul unei competiţii, organizaţii sau o lege oarecare, vă puteţi adresa direct legiuitorului care guvernează respectivul regulament sau lege. În acest fel rezolvaţi şi diferendul, preveniţi repetarea lui pe viitor şi avem şi noi linişte.

Tot ce-mi doresc este ca pe acest forum e să discutaţi civilizat. Puteţi să discutaţi în contradictoriu la infinit, dar să o faceţi într-un limbaj demn de cititorii acestui forum.

ce inseamna civilizat ?????

Nu am folosit niciun cuvant injurios.
A avea o opinie mi se pare normal si daca eu consider reprobabile actiunile, nu ideile unui organism, fie el si pluricelular, o sa o spun. De ce o spun pe forum, e simplu, ca aici deverseaza minciunile. Sa scriu pe Softpedia parerea mea despre postarile de aici ?
Banarea nu mi se pare echilibrata, ca doar nu scrie pe acest forum inregistrarea de la Registrul Comertului, ci acelasi organism care a facut si contul fals. Deci combaterea ideii de cont fals nu a avut efectul dorit. Pana la urma de ce sa faci un cont fals, ca sa itzi ascunzi identitatea si sa nu itzi asumi "scrierile". Dar dai posibilitatea sa revina aceeasi minte nesanatoasa, am evitat bolnav, de pe alt cont. Ma rog, e forumul pe care il administrezi tu si esti cel care ia deciziile care i se par normale. Dar de aici , pana la sanctionarea mea ca am o opinie fata de actiunile organismului mai devreme definit si nu fata de ideile lui.....e mare diferenta.

admin

Si ma intreb de ce se procedeaza de catre tine admin asa ?
Te-ai uitat ca pe acest thread eu am intrebat la impersonal, daca stie cineva despre rezultate, nu am zis nimic de vorbaria goala a "organismului"
Ca apoi a inceput "organismul" sa bage fitile si sa zica ca sunt alte interese, amuzanta abordarea fitilista.
Revenind, nu m-am adresat "organismului" de unde pana unde directzia apucata ?

text moderat

Sa facem un mic referendum, in randul forumistilor, daca nu se supara admin
Organism unicelular e injurios ????????
DA
NU
NU STIU

:))

E foarte simplu, gândeşte-te că vine cineva la tine, te bate pe umăr, şi-ţi spune: măi dragă organism unicelular, du-te ia un antibiotic. Te deranjează sau nu?

Poţi purta o conversaţie în contradictoriu şi fără a insulta! Faptul că nu eşti de acord cu ceilalţi interlocutori nu înseamnă cu ei ar fi proşti, organisme unicelulare sau altfel. Gândeşte-te că şi ei ar putea spune acelaşi lucru despre tine.

interlocutori

Nu am contradictii cu ceilalti interlocutori, adica mai multzi.
Pe mine ma deranjeaza nu numai ideile dar si actiunile acelui organsim unicelular, sau cum vrei tu sa ii zic. Deci nu INTERLOCUTORI, ci....cum am stabilit.
Poate ca eu sunt subiectiv, dar repet, nu m-am adresat respectivului. De unde pana unde atitudinea de fitilism. Oare te-a imbrobodit ca a zis ca ai alte interese ?

Back
Sus