si acum....

o sa imi iau o decizie zilele astea vis aa vis de forumul asta :( Pana mea, ma simt de kko, cred ca cel mai bine e descris de :http://www.youtube.com/watch?v=4577pLqgrV8 si cu asta...cam basta, cimitirul e plin de oameni de neinlocuit :)

@adrian.n - esti suparat. Daca pleci, te retragi, etc - dai satisfactii unora ;). Sezi mumos. Sunt milioane de cuvinte de scris si de citit care sunt sigur ca iti fac placere si doar cateva care nu.

o sa imi iau o decizie zilele astea vis aa vis de forumul asta :( Pana mea, ma simt de kko, cred ca cel mai bine e descris de :http://www.youtube.com/watch?v=4577pLqgrV8 si cu asta...cam basta, cimitirul e plin de oameni de neinlocuit :)

Te grabesti si tu ca fata mare la sex oral. Mai asteapta cateva zile pana vine omu' ala de la plaja!

@adrian.n - esti suparat. Daca pleci, te retragi, etc - dai satisfactii unora ;). Sezi mumos. Sunt milioane de cuvinte de scris si de citit care sunt sigur ca iti fac placere si doar cateva care nu.

O picatura de vin intr-un borcan de otet nu se simte, dar o picatura de otet intr-un butoi de vin strica tot butoiul.

..........................................................................................................................................................................

Ultima editare:
................................................................................................................................................................................

Ultima editare:
mai vedeam si eu diverse opinii, mai radeam cu florio despre grigoras, mai aparea vali cu diverse, ba aurelian cu opinii si tot asa. Acum....canci cu panze, ca si postarile mele despre Black Sea Sailing, ca si ORC vs IRC, cred ca o sa intru din ce in ce mai rar :(

Ce-i cu melancolia asta, moncher ?! :) Stiu ca e nasol in extrasezon, dar uite, fa ca mine: eu rad in fiecare seara cateva zeci de pagini din carti de navigatie, frec google-ul cautand ambarcatiuni, tehnici de navigatie, una peste alta, imi fac de lucru !
Lumea nu stie de ce tot le zici de Mac Grigore :), si te fac public, sa te afle: are Adrian senzatia ca daca mai mistocareste la cate un pahar, la intalnirile barcaholice, cate una -alta despre Mac Grigore, poate ma jignesc, of tatzo ! :)
Nu ma jignesc, omule, ca tin la glume, si faptul ca ultima oara m-ati bagat la mijloc tu si Danuta, m-a facut sa ma simt in cel mai rau caz intr-un menage a trois, decat sa ma simt asaltat , hahahah...:) (SI in orice caz, e un altfel de menage a trois decat cel firesc, ala cu ponderea de estrogen de doua treimi :) )
Deci arunca temerile si melancolia pe geam, supararea mai tine-o in frau, ca din partea mea cel putin, poti face glume despre toate produsele de tip Grigore :)
Eu unul nu pot face mistouri nici despre Sun Oddisey, nici despre Hanse, asa ca ai avantaj si alonja !

gindeste ce ar fi facut yul briner in locul tau?ca doar semanati,nu?sper ca la imediata intilnire sa te lamurim ce si cum.nu vrem sa ne dispara luminozitatea de pe forum.hai noroc!:)

Te grabesti si tu ca fata mare la sex oral. Mai asteapta cateva zile pana vine omu' ala de la plaja!

Acum 24 de ani eram in practica la struguri, si faceam primele betzii crancene din viata mea. Atunci am auzit prima oara melodia formatiei Azur pe care vreau sa i-o cant si lui Chelu: "Taci copileee, nu mai plangeee, nu plange cu taaataaa, ca eu te iubesc mai mult ca mama". Si tot atunci am auzit ca sexu oral e un vacuum care te face sa furi tot cearsafu cu curu :p...

Am citit si iooo …”intepaturile” de pe forum si ,personal cred ca: odata cu incalzirea timpului , se vor ameliora si aceste “relatii virtuale “ ,care, se pare ca au alunecat pe o panta nu tocmai lina . Eu mai scriu pe un forum (rulote)….si aici a aparut la un moment dat un “vid de comunicare” dar pentru ca noi ne intalnim foarte des (in iesirile noastre cu rulota) , aceasta “raca” nu este benefica nimanui….la fel vad si situatia de aici (totul este doar o parere)

.........................................................................................................................

Ultima editare:
... si in timpul asta cineva, sta pe margine si isi freca mainile de bucurie cand vede ce si cum se intampla pe aici cu unii, cu altii ;)

ma doare la baschetzi, o sa o tratez doar ca o zona virtuala infectata, bag antibiotice si gata....imi tzin refularile pentru mine, mai debusez pe un blog, pe un facebook, etc. De ce sa imi pierd vremea pe aici...oricum nu fac parte din peisaj :)

Salut Adrian,

Tot citind posturile tale si pe deasupra dupa ce ne-am cunoscut o data ( ce e drept foarte putin), nu cred ca profilul unui om descurajat de nisipul din papuci ti se potriveste.

Esti prea virusat de pasiunea ta, ca sa nu mai "bagi" pe aici, sa mai invatam si noi astia mititei cate ceva. Eu unul am "prins" cateva lucruri interesante din scriptele tale (si bineinteles si din ale altora).

Cred ca daca fiecare dintre noi, daca avem stiinta despre ceva, trebuie sa o impartasim si altora spre evolutia navigatiei din tarisoara noastra.

Asa ca nu iti pot dori altceva decat sa treci cat mai repede peste moment si sa nu dai satisfactie unora care tocmai asta asteapta.

Capul sus.

....................................................................................

Ultima editare:
eu propun sa-i facem o gluma lui Adi si sa postam aici, cit de mult putem, despre regulamentele ORC-IRC, tactici de regata, reglarea velelor, incovoierea mastului si chiar despre mersul cu motocicleta pe timp de iarna.

intrebari

1 - nefericitul accident de motor pe care l-a avut Adi a fost high-side sau low-side?
2 - cum se defineste sailing by the lee. exista termen echivalent in limba Romana?

Back
Sus