tot asteptand sa vina primavara promisa , mi-am dat seama ca pot face progrese si atunci cand epoxidica n-are nici un gand de polimerizare, adica .........am inceput sa fac toate fierataniile necesare ,cum ar fi gooseneckul (de fapt am facut doua din astea

) ,chainplate-urile ,balamalele pt carma si tot ce tine de capelatura!
o sa va intrebati ce draq capelatura si chainplate-uri sunt la skifful asta cu catarg freestanding?!
poi da ,dar pana am sa deschid un topic nou cu constructia "Weekender"-ului ,am sa inghesui p-aici toate maruntisurile ,spre disperarea Adminului

cu alte cuvinte am inceput sa ma "gandesc" deja la Week.
pt realizarea gooseneckului nu m-am folosit de planurile lu' nea Stevenson ci l-am facut cantand dupa ureche si 100% din inox.
multe din schitele lu' Stevenson ,cu privire la manufacturarea fierataniilor ,sun special concepute pt a putea fi facute acasa ,cu mijloace si materiale la indemana oricui dar rezultatul .......e pe masura , indiferent cat de bine executate ar fi piesele ,asa ca ......the hard way will be , ca e timp!
si on-topic ;am facut vela skiffului in "sail-cad"

; minunat soft ,mai am de luat dacronul si sa pun treaba asta in opera!
Admin, te rog nu muta postu' asta intr-un alt thread, gooseneckul de la skiff se afla intre piesele astea, asa ca n-ai rezolva nimic

)
voi reveni!:noroc:
a ,si-nca ceva pt. cei care au probleme cu conversia fractiilor din sistemul imperial in metric ;Corel Draw accepta cotele in fractii pe care le transforma in zecimale ,urmeaza sa schimbati unitatea de masura in "mm" si .....voila !!!
e mai simplu decat buna ziua !