Skippertraining

Pe 21.03.09 organizam un Skippertraing pentru cei care vor sa-si aprofundeze cunostiintele. Va fi o ruta de 350 de mile de facut intr-o saptamana, Zadar - Venetia - **** - Kornate - Zadar. Un antrenament bun pentru sezonul viitor si pentru cei care chiar vor sa mearga pe Mediterana fara skipper.

Cu offshore (24h), cu laguna Venetia, si zone de trafic intens pe mijlocul Marii Adriatice.
Cei care vor sa stie mai multe despre aceasta aventura sa ceara informatii pe adresa mea de Mail. radu@sailingtours.ro

Am mutat skippertraing-ul nostru pe data de 28.03.09

Mai sunt doua locuri libere deoarece 2 membri ai echipajului nu mai pot sa participe.

Salut,

Acu m-am inscris aici, vazusem oferta. Postata de ceva vreme. Daca locul ramas e inca vacant contacteaza-ma te rog pe mail. Daca s-a dat sau nu mai e de actualitate, atunci te rog sa ma ai in vedere pt alta ocazie.

Multumesc. O zi buna.

Skippertraining 03.05

Dragi prieteni. Skippertrainingul a avut un succes neasteptat. In total s-au umplut pana acum 3 yachturi in Martie si Aprilie. Din pacate cativa au ramas totusi pe mal.

Din aceasta cauza ne-am hotarat sa mai organizam un skippertrainng tot pe ruta venetia din data de 03.05. Atunci va fi mai caldut asa ca pot veni acum si cei frigurosi. Mai sunt 3 locuri libere.

Cei interesati ne pot contacta la radu@sailingtours.ro

Nuuuuuu...eu abia azi am citit oferta de skkiper training!!!!

Ei, asta e, abia azi am citit, aici.... si citesc deja de vreo 3 zile forumul acesta de cind l-am descoperit!
Suma de 260euro este pentru tot sau sau mai intra si cheltuieli gen cum scrie in siteul vostru : 50/100 euro pusculitza de port ? si alte "maruntisuri" ? , intreb ca idee generala de suma totala sa vad daca pot "deturna atit din cheltuielile "familiei" ;) , oricum suna colosal de atragator!!
Evident am ratat " la mustata" !, mai faceti? cind? Nici nu ma intereseaza ruta, doar skipper training sa fie ! Nu va trebuie nici balast ma culcati in cuseta cea mai de jos! is eu mare si greu! bun si in bordul cu vint contragreutate!

Ultima editare:
Ei, asta e, abia azi am citit, aici.... si citesc deja de vreo 3 zile forumul acesta de cind l-am descoperit!
Suma de 260euro este pentru tot sau sau mai intra si cheltuieli gen cum scrie in siteul vostru : 50/100 euro pusculitza de port ? si alte "maruntisuri" ? , intreb ca idee generala de suma totala sa vad daca pot "deturna atit din cheltuielile "familiei" ;) , oricum suna colosal de atragator!!
Evident am ratat " la mustata" !, mai faceti? cind? Nici nu ma intereseaza ruta, doar skipper training sa fie ! Nu va trebuie nici balast ma culcati in cuseta cea mai de jos! is eu mare si greu! bun si in bordul cu vint contragreutate!

Ia legatura cu Radu.
Mai sunt niste locuri libere la tura de la sfarsitul lunii asteia (Turgutreis(Bodrum) - Kos - Nisiros(Vulcan activ de vizitat) - Simy - Rhodos - Marmaris - Göcek - Turgutreis(Bodrum)). Plecare cu 2 yachturi Cyclades 43,4 din Turgutreis (Bodrum) pe data de 30.05
+
tura din 13.06.2009 cu plecare din Sukosan.

Eu ... din pacate ... sau din fericire ... ma mut ... in sfarsit ... in perioada asta .... la Mangalia !!!

Abia dupa mutare ma mai pot gandi la barci ...

:banana:

banii .. unde se intilneste visul cu realitatea!

Oau... traseul din bodrum, rodhos, marmaris, bodrum e bestial si pe uscat ! bintui zona de vreo 5 ani ( am spus ca pe uscat?), chiar anul trecut in vara, spre disperarea nevestimi, am inchiriat o Hyundai accent si ne-am invirtit pe serpentinele de acolo din Antalya pina in Fetye, si am salivat cu jiind la insule !
Locul e un fel de "transfagarasan cu mare!!!!" , sunt acolo niste ciocane de vint pe vaile dintre, zone cu calm plat apoi mare montata, iar calm iar valuri .De la inaltimea de vreo 300 a falezei pe care fuge soseaua nationala de 3 benzi prin stinca ( da trei benzi, mai au turcii astia si o retea de "sosele nationale" cu 3 benzi pe sens.. discutia pe tema fiind " cu cit se merge aici pe aceste autosrazi ? r.: pai 90 km/h, ca nus autostrazi!!!!"), se vede foarte bine pina hat in insulele grecesti !
Suna grozav... sa vad cum impac criza financiara mondiala cu asta! , na... si tocmai renuntasem sa dau C, ca la ce mio folosi anul asta? hmmm!

Ultima editare:
hmm....

I-am scris.... pauza!

Ori e-mailurile mele sunt asa de periculoase, ca sunt interceptate pe drum de "agenturili straine", ori nu stiu ce sa cred !
l-oi fi speriat cu parametri mei "imbarcatzi", daca il ascult pe Vali si imi pun si poza cu barba mea..gata ala e ultimul meu post!!!
hehe...is paranoic ! b-)

Ne cerem scuze. De abia astazi am vazut ce ai scris aici. Cat despre mailul tau in Outlook nu l-am gasit.

Ma gandeam sa mai facm un skippertraining cu tenta de concediu. Adica o ruta de maxim 250 de mile, pe care insa sa o facem cat mai mult cu vele. La un pret accesibil.

Pentru perioada insa as vrea sa ne faceti voi o propunere, ca sa se potrivesca cu planurile voastre de concediu. Noi avem libere urmatoarele saptamani:
29.08
05.09
03.10

si eventual 22.08 (aici sunt cerinte dar inca nu a venit acontul.
Ruta: Bodrum-Rhodos? ("vezi postul o ruta magica")
Split-Dubrovnik?
sau cum ar fi Atena-Mykonos? (merge doar in septembrie)

Daca vrea cineva sa fie primul care se inscrie, sigur se va contura un echipaj si o ruta in scurt timp.

Radu

Salut forum!

Suntem noii proprietari ai velierului Annette, si am vrea sa va propunem:

In functie de orarul programelor de publicitate care vor fi contractate anul viitor, propun MEMBRILOR FORUMULUI organizarea de skippertraining la bordul ambarcatiunii, FARA COSTURI DE INCHIRIRE (se vor suporta la comun cheltuielile curente voiajului). Asteptam propuneri pt rute & timming pe forum.

:sail:

Ultima editare:
Valabil si anul acesta, in functie de ruta propusa si de vreme :) (Turcia cam nu, pavilion Cipriot :() estimativ dupa 01 oct pavilion Romanesc

Ultima editare:
Daca cineva este amabil sa-mi spuna cine este moderatorul forumului, sa verific cu el oportunitatea propunerii. N-am vrea sa interferam cu "obiceiurile locului", chiar daca inca nu le-am inteles pe deplin :)

Ultima editare:

Back
Sus