Skippertrainning Annete

Buna ziua tuturor pasionatilor!

Ma numesc Calin Berbecaru si sunt unul dintre cei 6 noi proprietari ai velierului Annette (sau cum se va numi in viitor pt ca dl Copos ar vrea sa pastreze numele). Suntem relativ incepatori (D, C pe permis, B - la vara) si in cautarile noastre pe internet referitoare la tehnici de navigatie a aparut acest forum.

Am vazut ca aici este locul de intilnire al adevaratilor pasionati, si, ca atare, ne-am gindit sa organizam un skippertrainning pe ambarcatiunea noastra, FARA COSTURI pentru participanti - MEMBRI AI ACESTUI FORUM. Acest Topic am vrea sa se concretizeze in iesiri impreuna la larg, propuneri de rute, mai apropiate sau mai indepartate.

Pentru anul in curs, atit cit vremea (si experienta) ne permit, asteptam propunerile voastre.

Pentru la anul (probabil pina in 15 iul si dupa 15 aug), am dori sa-l folosim pentru trainning. Daca membrii forumului doresc sa propuna citeva rute de voiaj, concretizate intr-un echipaj si o destinatie de comun acord aleasa, inseamna ca ne-am atins scopul :)

Asteptam propuneri! :sail:

Ultima editare:
...Ma numesc Calin Berbecaru si sunt unul dintre cei 6 noi proprietari ai velierului Annette (sau cum se va numi in viitor pt ca dl Copos ar vrea sa pastreze numele)...

Poate ca ar fi bine sa puneti cateva poze si o scurta descriere a frumoasei Anette, asta ca sa mariti factorul tentatie!

propunerea este foarte generoasa. eu unul as fi incintat sa ies oricind oriunde :-)

o sa trimit un mail pentru detalii

super propunerea. din pacate nu pot saptamana asta dar sper sa fiti la fel de generosi si in septembrie.
insa nu am mai calcat pe un velier pana acum...

Nu este vorba de generozitate, este vorba de a incerca sa acumulam experienta impreuna. Noi avem o barca, cine crede ca poate sa aduca "citeva cunostinte de navigatie si nu numai", este binevenit.

Din 18 sept vom fi la bord in vederea Regatei din 19-20 sept. Cine este in zona, este invitat pentru o iesire la larg (nu putem asigura cazare pe durata Regatei).

Tel 0722/200690

Ultima editare:
Gata, am reusit sa-mi dau seama sa aflu de unde. Numai ca nu face upload ... Cumva vor fi imagini cu Annette, anul acesta.

Skipper> nu merge om bun

Cel mai probabil dimensiunea fisierelor e mai mare decat cea permisa. Sau pozele sant in vreun format neadmis la upload.

Back
Sus