Buna tuturor.Am o nelamurire cu privire la barca mea achizitionata anul trecut din Italia.Are 4,20m ,dublu fund si este batranica(de prin anii 80).Am observat ca dupa o plimbare pe Dunare intra apa in dublul fund -in jur de 10 l in cateva ore.Dupa ce am fost sfatuit sa o umplu cu apa pentru a vedea pe unde pierde ,am facut intocmai si intra apa pe langa carligul din fata de tras pe peridoc , dopurile din spate de jos(pe unde se elibereaza apa din barca) si pe langa garnitura de cauciuc unde se intalnesc partea de sus cu cea de jos a barcii.Am etansat cu silicon locurile acestea.
Nedumerirea mea ramanein privinta spumei din dublul fund.Mi-a spus altcineva ca daca spuma se imbiba cu apa ingreuneaza mult barca si nu se mai usuca.Si cred ca este adevarat ,caci de doua saptamani tot picura apa din ea pe la dop.Deci solutia ar fi sa desfac fundul, si sa scot afara toata spuma si cu ocazia asta sa verific daca scheletul este sanatos.
Astept parerile voastre.Poate ca si voi v-ati confruntat cu astfel de probleme.
Nedumerirea mea ramanein privinta spumei din dublul fund.Mi-a spus altcineva ca daca spuma se imbiba cu apa ingreuneaza mult barca si nu se mai usuca.Si cred ca este adevarat ,caci de doua saptamani tot picura apa din ea pe la dop.Deci solutia ar fi sa desfac fundul, si sa scot afara toata spuma si cu ocazia asta sa verific daca scheletul este sanatos.
Astept parerile voastre.Poate ca si voi v-ati confruntat cu astfel de probleme.