Sulina

Sulina, lacurile Roşu şi Roşuleţ, canalele Busurca şi Împuţita

P1070552.jpg

P1070551.jpg

P1070546.jpg

P1070529.jpg

P1070515.jpg

P1070446.jpg

P1070415.jpg

P1070435.jpg

Mai multe imagini, aici.

Superbe pozele! Multumim!
Cele de noapte sunt foarte reusite dar cea cu stolul de pescarusi (sau ce erau) care zboara la nivelul marii mi se pare geniala.
Poti da mai multe amanunte despre excursie: unde ai stat, cu ce barca te-ai dat, etc.?

Superbe pozele! Multumim!
Cele de noapte sunt foarte reusite dar cea cu stolul de pescarusi (sau ce erau) care zboara la nivelul marii mi se pare geniala.
Poti da mai multe amanunte despre excursie: unde ai stat, cu ce barca te-ai dat, etc.?

Mulţumesc pentru aprecieri. Nu cred însă că pozele sunt geniale, dar mă bucur că ţi-au plăcut.

Am stat la o familie din apropierea bazinului mic, această modalitate de cazare fiind preferată de majoritatea turiştilor. Există şi posibilitatea de a campa în apropierea plajei, însă îi deplâng pe cei care au stat la cort săptămâna trecută
întrucât vântul a fost foarte puternic.

Dacă nu ai barcă proprie, poţi închiria de la lotcă la şalupă rapidă. Eu am fost cu o lotcă din metal cu un motor inboard auto.

Cat a costat inchiriatul lotcei?
Ai fost cu ea si pe mare?
Iti trebuie permis?

Toate bărcile se închiriază doar cu conducător.
Costă cam 1-2 mil pentru câteva ore. Dacă te asociezi cu un grup, preţul e convenabil.
Se pot face excursii la gura de vărsare a braţului Sulina şi pe mare, însă noi nu am putut ieşi din cauza hulei.

Nasol ca nu te lasa singur.
Si mi se pare cam scump, dar nu ai de ales.
Am fost si eu acum cativa ani in Delta la Crisan la un prieten de-al socrului meu care avea o lotca veche pescareasca cu motor outboard.
Am ajuns si la Sulina.
Nici el nu a vrut sa ma lase sa conduc macar putin :mad:.

Frumoase poze!
Ajung sambata in Sulina si ma preocupa si cazarea si mersul cu barca, asa ca merci si de informatiile respective.

Back
Sus