duminica trecuta am iesit cu Lindor pe mare, dupa aproape doi ani de stat la cheu avea o barba apreciabila pe care Ionut a barbierit-o in gradinita mare din Mangalia, dupa care am iesit pe mare, putina hula si putin vant, surprizele pe care le-am gasit au fost motorina transformata in gel in tancul de motorina si a trebiut sa alimentez din bidon, si a doua surpriza , de data asta relativ placuta, avand in vedere ca barca a stat pe baterii din martie , fara alimentare de la mal, bateriile dupa prima incarcare si-au revenit la normal, pentru siguranta am cumparat o baterie noua de serviciu de 180 Ah, si pe cea veche am trecut-o la GMDSS, acum am curatat tancul de motorina si m-am ales cu 90 de litri de motorina murdara , pe care nu stiu daca sa o filtrez sau sa o trec la capitolul pierderi,
duminica iesire pe mare cu Lindor din nou,
Am inceput demersurile pentru infiintarea scolii de navigatie "Maria TA, (you, you-highness ) travel & adventure, sper ca in doua saptamani sa termin toate actele,
dupa cum am scris intr-un post anterior vor fi trei variante de cursuri:
-internship -3 luni gratis pentru 3 studenti pe serie ( atentie gratis nu este echivalent cu mocca)- admitere pe baza de interviu si test-
- cursuri de o luna - din care trei saptamani teorie si cel putin o saptamana pe mare la bordul lui Lindor-
- cursuri de o saptamana pe mare - 8 locuri pe serie la bordul lui Lindor
doritorii pot sa ma contacteze pentru inscrieri si informatii,
cateva poze de duminica trecuta