Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Hi,
This I want and Mangalia, or where to get fiber. Thursday are in Bucharest, find fiber to Policolor at the entrance of the A2, I do not have much time with the children to roam, have I understood and some gelcoat. Maybe a tip how to put fiber because I remember a craftsman 2 saptamnani!
La Holver gasiti. Okoume de exterior au pe stoc. Marin, la comanda. Succes!Salut,
Iata ca si eu am nevoie de placaj marin, si habar nu am de unde pot cumpara.
Poate cineva sa ma ajute cu informatii?
Multumesc
Okoume de exterior
modi, exista furnizori de placaj la standardul WPB in Romania? As fi si eu interesat sa cumpar. Multumesc !
Mai baieti , cand si daca mai cautati resturi de placaj nu ezitati sa ma contactati . Am atelierul plin !
Dukku , uita de ROMPLY .....
Tu ai luat de la ei o foaie de 2,5 x 1,25 . Waterproof , adevarat , insa aceasta caracteristica o are doar pe exterior unde e tratat fenolic ( si nu permite lucrul cu rasini ). Ceea ce se foloseste in constructii nautice trebuie sa poarte codul WBP . Water & boil proof , si face referire la liantul dintre straturile de furnir .