Tesatura fibra

Salutare,
Am nevoie de 2-3 mp de testura de fibra, ceva intre 100 si 200 g/mp. Nu trebuie sa fe bucata intreaga, va ajunge fasii de 10-12 cm. Daca i-au ramas cuiva ceva resturi de pe la lucrari as fi foarte recunoscator.

Salut, daca iti trebuie exact intre 100-200 g/m2, poti lua de la Polydis de 160 de exemplu, ti se dau cati m2 vrei, expediaza si prin curier. Eu as putea sa te servesc cu tesatura de 300, insa e din-aia "woven", care se desira foarte usor cand o tai fasii, deci e mai buna cea de 160. Suna-i pe cei de la Polydis si vezi ce spun, daca nu te descurci, am sa incerc sa-ti trimit eu de 300.

Multumesc Vali, de 300 mai am si eu, tot desiratoare. Trebuie sa pun fibra pe stringheri si cea de 300 se muleaza greu. Am sa incerc un contact la polydis, desi am o vaga senzatie ca transportul va fi mai scump decat tesatura.

Eu mai folosesc varianta expedierii prin microbuzele interurbane, unde pretul e de 10 lei/colet, fie o sticluta de 100 ml, fie un gogeamitea pachet :). Daca ai pe cineva in Bucuresti care-ti poate cumpara si trimite fibra prin microbuz, iesi mai ieftin.

Am rezolvat, adica a venit tesatura de la polydis. Este diferita de cea de 300 gr pe care am folosit-o pana acum, se desira mult mai greu. Este si dubla ca pret...

Revin pe topicul cu achizitii cu o mare rugaminte:
Mai am nevoie de ceva rasina epoxidica pentru finisaje, maxim un kilogram. Poate i-a ramas cuiva si poate trimite un mic pachetel in Slatina...

Multe multumiri anticipate!

Back
Sus