Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Subscriu .Iar dincolo de respect,cred ca atmosfera va fi una dintr-aia cu care rar am de a face.Cea mai mare densitate de caiacisti de agrement,pe metrul patrat, de pe continent !Daca-mi permiteti o opinie personala... Ar fi recomandat ca toti participantii sa fie prezenti la petrecerea de final de la Sf. Gheorghe, pe data de 9 Septembrie seara. Ar fi un semn de respect fata de toti ceilalti participanti, din tara sau din afara ei.
Este o opinie personala numai.
Pentru ca ajungem pe 8 August in Sfantul Gheorghe m-am gandit sa continui cu partenera mea pana in Constanta.
Traseul ar fii prin canale pana la Gura Portitei cu oprire pe la una din cherhanalele din zona si pe urma mai departe pe mare pana in Constanta.
E cineva interesat?
s-a intamplat pana la urma? Exista vreun raport de tura?
Nu s-a mai intamplat nimic, pentru ca insasi participarea la TID-2009 a fost un fel de piatra de temelie. S-a lasat cu multe abandonuri pe traseu.
Pentru detalii, foloseste linkul http://www.barcaholic.ro/f33/turneul-international-dunarea-nr-54-tid-2009-romania-472-30.html . Totul incepe de pe la pagina 32.
Traseul ma intereseaza si pe mine tot pentru caiac dar cred ca voi folosi vela nefiind in stare sa vaslesc mai mult de 3 ore pe zi. Parca a spus Florio undeva, ca pana la Constanta, ai plaja aproape continua, deci campezi cam unde te prinde seara. Cum nu se vad golfuri sau alte refugii protejate pe care sa trebuiasca sa le "prinzi", esti conditionat doar de surf-ul de la iesire. La capu" Midia ced ca nu poti fiind poligon, deci trebuie sa planifici corespunzator.
e de preferat oricare dintre canalele ce ies in lac,e pacat sa iesi la mare direct,cind sint de vazut atitea in delta.din canal pe la portita se poate iesi pe mare....daca va mai lasa inima si nu o sa continuati spre sud tot pe lacuri.
Paul, ce ai desenat cu galben este un canal? o alta intrebare nu recomanzi iesirea pe mare de pe bratul Dunarii sau ai scurtat traseul
eu mi-am creionat "Traseul Berii" cam asa...
hai noroc, de-o prima bere, in Tulcea - o bere rece de taiat qreatza la Sf. Gheorghe - Sacalin -Perisor - pe canal inapoi in Canalul Dunavat - iesire in Razelm - Insula Popina - o bere, de control, in Jurilovca - Inca o bere, tot de acontrol, in Gura Portitei - iesire la mare spre sud -portaj peste grind in Sinoe - deviere nord spre Grindul Lupilor (fara bere) - intoarcere si coborare sud la Histria -iesire cu portaj peste grind inapoi la mare -ocolire pe mare poligon si petromidia -iesire de o bere la Mamaia -extractie Portul Tomis sau doar o bere la En Plonje (sau cum naiba-i mai spune) -continuare sud la Vama Veche de-o ultima bere si-un pipi de adio (dupa atatea beri!) inainte de extractia finala, in caz ca nu se lipeste si drumul la Balcik pentru o bere bulgareasca.