Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
am avut sansa sa il cunosc pe Jean Constantin pe care l-am invitat la Mangalia in august !Ne-a povestit multe despre filmari ... Exceptional actor !
Parerea mea e ca Radu Theodoru e cel care a doborat sistemul, a plecat in ciuda tuturor piedicilor, uzand bineinteles si de relatiile pe care le avea. Nu stiu prea multe de nea Sandu Patrascu, cam ce probleme a avut cand a plecat prima data in 1983.
Iar varza, tovarăşi...
Era sfecla de zahar
M-a impresionat mult in cartea lui Radu Theodoru: "Decebal - Circumterra, o tentativa refuzata" faptul ca descrie Mediterana ca fiind "mare nostrum" pentru navigatorii romani (si pe buna dreptate). Ramine s-o readucem pe podium prin yachtingul de croaziera.
De ce-o fi Mediterana mare nostrum, imi scapa. Romanii o numeau asa pt ca ii cucerisera toate malurile si imperiul lor se intindea de la Coloanele lui Hercule pana in Palestina. Dar noi ce-am cucerit? Nici Marea Neagra! :noroc:
Cred că se referă la faptul că până în '89, flota RSR era prezentă practic în fiecare port de la Mediterana, pe care o străbătea în toate direcţiile. Până la Mare Nostrum însă....