Topicuri faimoase pe 2009

  • Autor subiect Autor subiect Vali
  • Dată creare Dată creare
Avand in vedere ca forumul Barcaholic a devenit o oaza virtuala a "insetatilor" de barci si aventuri nautice, unde evadam de fiecare data cand ne permite timpul, haideti sa ne amintim de topicurile care au dat sarea si piperul discutiilor forumistilor. De departe cel mai important topic cred ca a fost cel despre TID si vrednicii sai participanti. Sunt inca multe subiecte interesante care la momentul respectiv de-au delectat si pe care le vom reaminti pe acest topic, dar acum vreau sa va spun parerea mea despre cele mai "de caterinca" topicuri:
1. Velier de 25-30m, initiat de captain Guru, o propunere utopica de rai socialist plutitor, disecata de forumisti pe toate partile, tratata in gluma dar si serios, in ansamblu o idee frumoasa, dar din pacate irealizabila in opinia majoritatii.
2. Barca cu motor electric 220V, unde amicul gandacul83 ne propune un perpetuum mobile electric plutitor, si caruia sugestia lui Jan de a trece mai bine la 380V ne-a facut sa ne tavalim de ras cum n-am mai facut-o demult.
3. Club nou de iahting, unde o discutie despre crearea unui logo a evoluat intr-o furtuna intr-un pahar cu apa, prilej de multa veselie din partea forumistilor.
Sigur mai sunt subiecte savuroase, ce-mi vine acum in minte fiind delicioasele polemici dintre YCR si adrian_n., prilej de mare distractie pentru mine cel putin :). Asa ca daca tot e frig afara, hai sa ne amintim de chestiile misto de anul trecut, decat sa ne contram pe tema navalizarii motoarelor auto sau cine stie ce alte convingeri religioase :p.
 

Back
Sus