traducere

Salut barcaholici, sunt fericitul propietar al unui motor Honda de 5cai in 4 timpi, prin bunavointa lui Dumnezeu si a lui dandragos. Baiatul mi-a dat manualul motorului in engleza format electronic,dar nu merge tradus in "translate"(m-as multumi si cu traducerea idioata de acolo)
Rugaminte : daca are cineva manualul tradus in romana sa mi-l dea si mie, sau o idee de unde l-as putea face rost
Multumiri

Ultima editare:
Eu cunosc o metodă dar este greoaie.
Iei manualul pe care îl ai îl scanezi și îl bagi în word. Asta dacă nu găsești pe net instrucțiunile să le descarci. Dacă le găsești în pdf pe net te rezolv eu și ți-l fac în word.
După aia deschizii google-lul, și ce ai scanat (sau descărcat) bagi în traducere după care îți faci un nou document word, în limba română de astă dată și îl printezi.
Este adevărat calitatea traducerii google cam lasă de dorit, însă altceva mai bun, mai ieftin și destul de rapid nu cunosc.
Așa am tradus eu din germană niște instrucțiuni pentru un aparat de înghețată.
Dacă nu este voluminos te rezolv eu cu scanatul, dar mă lași să mai văd o dată barca cu fi-miu.

Termina cu "santajele"(dar mă lași să mai văd o dată barca cu fi-miu. ) esti ori cand bine venit cu sau fara copil.
Multumesc pt. oferta, mai astept sa vad poate are cinva manualul tradus, daca nu ma apuc de "ambarligatura" de care ai pomenit. munca de Sisif, daca Honda face si inghetata merita.

Pune-l și tu pe forum sau dă un link să/i fac omului treaba repede și bine.
Dacă-mi dați pdf-ul vă fac treaba imediat. În 5 minute este mult, cu tot cu posta pe forum.

costel,
sper sa mearga fisierul atasat, nu e pdf dar nu am reusit sa-l salvez altfel. Daca nu merge atunci intri pe translate.google.com si sub casuta de dialog apesi pe "translate a document", urci pdf in engleza si apesi pe butonul albastru de sus cu translate, iti deschide traducerea intr-o noua fereastra de explorer.

PS: n-a mers atasat un .htm

Eu cunosc o metodă dar este greoaie.
Iei manualul pe care îl ai îl scanezi și îl bagi în word. Asta dacă nu găsești pe net instrucțiunile să le descarci. Dacă le găsești în pdf pe net te rezolv eu și ți-l fac în word.
După aia deschizii google-lul, și ce ai scanat (sau descărcat) bagi în traducere după care îți faci un nou document word, în limba română de astă dată și îl printezi.
Este adevărat calitatea traducerii google cam lasă de dorit, însă altceva mai bun, mai ieftin și destul de rapid nu cunosc.
Așa am tradus eu din germană niște instrucțiuni pentru un aparat de înghețată.
Dacă nu este voluminos te rezolv eu cu scanatul, dar mă lași să mai văd o dată barca cu fi-miu.
Ti l pot da in format WORD
Linkul de la document (pt a fi descarcat) e aici :

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-22jan-159444bdc06.zip

Back
Sus