Traseu Delta-Giurgiu cu doua barci

A fost ceva spontan, care a durat 3 zile. Din pacate totul s-a terminat la Calarasi din cauza unei furtuni.
Excursia a fost mirifica , dar am avut probleme cu combustibilul . Am sa pun linkuri ca sa va puteti bucura si voi de frumusetea tarii noastre

Delta-Giurgiu 2 - YouTube

Nu reusesc sa copiez linkurile, dar daca cautati pe YouTube bogdan1323 va duce la canalul meu si gasiti acolo filmuletele.

Salut!Dati-ne mai multe detalii ce motorizare au avut barcile ce barci sunt lungime,consum combustibil etc orice credeti ca ar putea ajuta daca cineva ar mai incerca o plimbare de asa natura,si pe mine ma bate gandul sa plec de la Calafat si merg pana in Delta pa Dunare.

Salut!Dati-ne mai multe detalii ce motorizare au avut barcile ce barci sunt lungime,consum combustibil etc orice credeti ca ar putea ajuta daca cineva ar mai incerca o plimbare de asa natura,si pe mine ma bate gandul sa plec de la Calafat si merg pana in Delta pa Dunare.

si daca te bate , nu te doare , ca vreau sa merg si eu , eventual de la bechet .

Poate punem de o croaziera pe Dunare hai sa ne gandim la un plan de bataie.In primul rand acum pe 4 mai am examen la Calafat de permis clasa D dupa aceea pe cai putere ai motorului barcii.

Am fost doua barci, o laguna565cabin si o englezoaica cred, cu motoare de 60 cp, un Johnson si un mercury . A fost o excursie super tare. Daca am fi avut cum sa alimentam era si mai bine. La galati am alimentat de pe strada iar la fetesti am rugat un pescar sa ma duca cu masina pana la peco. Consum cam 10 l pe ora. Cea Mai tare excursie din lume.

Ultima editare:
Singurul sfat, sa aveti muuuuuuulta benzina la voi. Eu ma gandesc da mai imi bag niste rezervoare prin spatiile pe care le mai are barca.

Atașamente

• poz? (1).jpg
    poz? (1).jpg
    42.1 KB · Vizualizări: 76
  • poz? (2).jpg
    poz? (2).jpg
    42.5 KB · Vizualizări: 84
Astazi m-am intalnit cu o gasca de motocroseri la Buzau si vor sa organizeze( inspirati cred de aventura noastra) o excursie Bucuresti- Marea Neagra prin bratul Sfantu Gheorghe. I-am rugat sa ne anunte ce hotarasc, poate ii insotim o bucata de drum.

Back
Sus