Traseu delta /marea neagra

Poate postez unde nu trebuie dar am cautat si nu am prea gasit unde sa il postez .
Sa incep cu inceputul , la sfarsitul lunii august vreau sa fug si eu o saptamana in delta si sa ajung pana la mare ( sa ma pot lauda ca am fost si la mare :) pana aici e usor acum incepe partea grea .
Nu stiu ce traseu sa aleg ( un traseu frumos unde ai ce vedea si vei fi si in siguranta ) Voi dori sa merg cu barca ( nu am mai mers doar cu barca cu vasle ) Barca nu am vreau sa inchiriez sau in cel mai rau sa cumpar . La fel ce locuri imi recomandati in a gasi cazare ( la pret modic de student somer in plina criza )

Daca stiti unde pot inchiria barca sau cu ce pot merge pana la sulina sau sfantu ghiorghe .
astept ideiile voastre pentru o saptamana de escapada in delta . ( vom fi undeva in jur de 6 8 persoane maxim )

E multe de spus :rolleyes: si multe de citit, pe aici prin forum si pe alte site-uri. Fa-ti un bine si rasfoieste cateva zile sa-ti faci o idee in mare, apoi micsoreza aria de actiune pe masura ce acumulezi informatii.
In principiu si Sulina si Sf. Gheorghe ofera si mare si delta, cu posibilitati de cazare de la cort la ****; transport pana acolo cu nave din Tulcea, rapide sau nu. Cat despre inchiriat barca, daca nu ai experienta nu o poti face decat cu sofer inclus, si asta face sute de lei pe zi.
Te asteptam cu intrebari mai precise :)

eu ti-as sugera Chilia, e cel mai frumos brat de departe, nu ai plaja ca la Sf Ghe, dar e foarte frumos, gasesti si cazare pe la pensiuni prin chilia veche.

eu ti-as sugera Chilia, e cel mai frumos brat de departe, nu ai plaja ca la Sf Ghe, dar e foarte frumos, gasesti si cazare pe la pensiuni prin chilia veche.
Eu am fost o singura data in Chilia Veche, acum 5 ani. Arata ca un sat ca orice sat romanesc, dar cred ca e cam departe de zonele cu lacuri a Deltei (cum ar fi lacul Matita).Ca sa ajungi la ele cu tras la vasle, iti trebuie mult timp, iar ca sa inchiriezi ceva motorizat, iti trebuie multi bani. In aceasta privinta, localitatile de pe bratul Sulina sunt parca mai strategic pozitionate...

La fel ce locuri imi recomandati in a gasi cazare ( la pret modic de student somer in plina criza )

Cel mai ieftina optiune pentru cazare este cortul. Si cea mai flexibila, evident ;)
Cat despre transport, nu stiu daca va fi cineva dispus sa-ti inchirieze o barca cu vasle pe care nu o vei putea aduce inapoi din capatul celalalt al deltei :).

O alegere buna ar fi sa iei diverse nave rapide care sa te duca intre localitatile din delta, de unde poti mai usor sa explorezi zona cu o barca inchiriata.

:noroc:

Back
Sus