Tura organizata de Vio si Lusiana a inceput pe 01 Septembrie si s-a terminatpe 06 Septembrie, a adunat 110 km de vaslit prin cele mai frumoase locuri alaturi de prieteni pasionati si curiosi din Romania si din alte tari. Atat peisajele, oamenii intalniti dar mai ales trairile au fost un balsam pentru sufletul meu (suficient de imbalsamat oricum datorita meseriei). Nu mai am rabdarea sa descriu fiecare moment, il povestesc oricui la un pahar ochi in ochi. Aici scriu doar ca a fost o mare binecuvantare ca tura s-a desfasurat odata cu ajungerea TID-ului la Tulcea si apoi la Sf. Gheorghe; am inceput si am incheiat in acelasi registru ca la editiile trecute desi nu am facut parte din TID, alaturi de prieteni vechi, printre care si Vali Branconeru & Co(cutza), si am vazut si pentru prima data in viata, odata cu Maria de 4 ani si 9 luni, DELTA DUNARII.
MULTUMIM VIOREL SI LUSI
Tura a fost aceasta:
Day 1(01.09): sosire Tulcea si campare in tabara TID
Day 2(02.09): Camping Tulcea - Nea Vasile si Simona ~25Km (ciorba de peste, pepeni, distractiune, voie buna)
Day 3(03.09): Nea Vasile - Mila 23 ~ 27Km (bere eu / inghetata Maria, comuniune cu linistea satului lipovean - am fi ramas acolo)
Day 4(04.09): Mila 23 - Lacul Puiu (via Brat Sulina, abatere 4km pana in Caraorman) ~33.6Km (prins sarpe, balaceala, plictiseala placuta)
Day 5(05.09): Lacul Puiu - Sf. Gheorghe (via Lacul Erenciuc) ~25Km - (Doamne Doamne frumos este, balaceala, roll, intalnit prieteni, bere eu / inghetata Maria)
Day 6(06.09): Sf. Gheorghe - Tulcea(cu vaporul) - Bucuresti (cu masina) - (s-a instalat love)
Sa fiti iubiti. Eu de la anul sper sa-mi iau/fac velier pentru Delta si Dunare.