Mai bine mai tarziu decat niciodata va prezint poze de la prima tura intreprinsa cu proaspata achizitie (pe atunci), o canoe canadian de doua persoane in care cu alte ocazii, ca orice roman care se respecta, am inghesuit si trei + bagaje.
Tura am planuit-o cu prietenul meu Bogdan (doi fosti canotori semiprofesionisti) pentru doua zile, dupa cum urmeaza: Plecare de la baza nautica din Calarasi; padelat in amonte pe bratul Borcea pana la Dunare; cobarare cu "viteza fluviului" pana pe bratul Rau (zona arhicunoscuta pentru participantii la TID);a doua zi padelat in amonte pe bratul Borcea pana in satul Coslogeni unde aveam masina pentru a recupera barca.
Iata si cateva poze:
Baza nautica din Calarasi.
In amonte pe Borcea prin locuri unde curentul apei era mai lin.
Confluenta cu Dunarea
Pe Dunare
Intrarea pe Rau.
Tabara de noapte
Adoua zi
Din cauza caldurii pe langa padelat am mai si tras de barca; greu la deal cu padela mica

Tura am planuit-o cu prietenul meu Bogdan (doi fosti canotori semiprofesionisti) pentru doua zile, dupa cum urmeaza: Plecare de la baza nautica din Calarasi; padelat in amonte pe bratul Borcea pana la Dunare; cobarare cu "viteza fluviului" pana pe bratul Rau (zona arhicunoscuta pentru participantii la TID);a doua zi padelat in amonte pe bratul Borcea pana in satul Coslogeni unde aveam masina pentru a recupera barca.
Iata si cateva poze:
Baza nautica din Calarasi.

In amonte pe Borcea prin locuri unde curentul apei era mai lin.

Confluenta cu Dunarea

Pe Dunare

Intrarea pe Rau.

Tabara de noapte

Adoua zi

Din cauza caldurii pe langa padelat am mai si tras de barca; greu la deal cu padela mica

Ultima editare de un moderator: