Salutare, va invit la o tura, bineniteles in Delta Dunarii, plecare din Tulcea pana la Maliuc. Tura se va desfasura pe 5 zile incepand de pe 18 iunie pana le 22 iunie.
Traseul parcurge tot complexul Sontea-Fortuna, in atasament puteti vedea planul turei in google earth.
Suntem doua caiace Bic kalao, 4 oameni, eu cu sotia, un dude si o duduie.
Intoarcerea de la Maliuc se va face cu pasagerul care pleaca din Sulina la ora 70.00 AM si ajunge in Maliuc pe la ora 10. AM si la Tulcea in jur de ora 12.00. Pretul de persoana este de 15 lei pana la Tulcea si pe caiac normal 10-15 lei dar ne intelegem cu capitanul .
A 3-a zi a turei este discutabila daca trecem lacul Fortuna sau nu, este in functie de vreme, etc.
Cam asta ar fi, daca sunt intrebari va stau la dispozitie.
Noroc!
Traseul parcurge tot complexul Sontea-Fortuna, in atasament puteti vedea planul turei in google earth.
Suntem doua caiace Bic kalao, 4 oameni, eu cu sotia, un dude si o duduie.
Intoarcerea de la Maliuc se va face cu pasagerul care pleaca din Sulina la ora 70.00 AM si ajunge in Maliuc pe la ora 10. AM si la Tulcea in jur de ora 12.00. Pretul de persoana este de 15 lei pana la Tulcea si pe caiac normal 10-15 lei dar ne intelegem cu capitanul .
A 3-a zi a turei este discutabila daca trecem lacul Fortuna sau nu, este in functie de vreme, etc.
Cam asta ar fi, daca sunt intrebari va stau la dispozitie.
Noroc!
Atașamente
Ultima editare: