Unde ai voie cu Ski Jet-ul si/sau cui trebuie sa ii cer aprobare

Salut!
Sunt din Sibiu si de curand mi-am achizitioant un Ski Jet. Incerc de ceva vreme sa contactez autoritatile romane sa ma indrume spre cineva care ar putea sa imi ofere detalii despre unde am voie sau ce demersuri ar trebui luate insa specific romanesc sunt aruncat de la unu la altu.
De aceea va intreb pe voi unde aproape de Sibiu sau cel mai aproape lumea lanseaza skijet sau cui trebuie sa cer voie si cum.
Din auzite si citite ( Hotararea Guvernamentala 665/2008) pe Tarnita (langa Cluj) si pe Vidraru ar fi Jet-uri. Nu vreau nici sa fac vreo ilegalitate si nici nu vreau sa deranjez pe altii cum ar fi pescari, inotatori s.a.m.d.
Sper sa ma puteti ajuta cu cateva locuri de dat cu skijet-ul ( nu conteaza neaparat pe unde ) sau macar cateva informatii.
Mersi mult!

salut.daca ai skijetul inmatriculat la o capitanie ai voie pe orice curs de apa navigabil(mare,dunare si apele interioare din lista).daca nu e inmatriculat nu te poti da cu el decit pe vreo balta privata cu acceptul proprietarului sau pe orice lac care nu e navigabil dar pe barba ta.din pacate la noi nu e asa raspindit modul asta de distractie.si eu sunt in situatia ta.succes

salut.daca ai skijetul inmatriculat la o capitanie ai voie pe orice curs de apa navigabil(mare,dunare si apele interioare din lista).daca nu e inmatriculat nu te poti da cu el decit pe vreo balta privata cu acceptul proprietarului sau pe orice lac care nu e navigabil dar pe barba ta.din pacate la noi nu e asa raspindit modul asta de distractie.si eu sunt in situatia ta.succes
Salut inca odata!
Mersi de raspuns!
Dar care este acea Lista de care vorbesti tu? unde o gasesc?
Si apropo de unde esti si pe unde te-ai dat cu jetu?

da o cautare pe google dupa "ape interioare navigabile" si vei gasi.sunt din bucuresti si eu personal ma dau cu el pe lacul de la mihailesti(giurgiu).nu e in categoria de navigabile dar nu are cine sa te intrebe de sanatate.si e suficient de mare.

si inca ceva.nu insista sa ceri informatii de la autoritatile statului fiindca nu vei primi niciodata ceva concret.ei nu stiu pe ce lume traiesc.in tara noastra nu este cunoscuta notiunea de agrement pe apa decit pentru cei care dau la vasle.prin urmare nici legislatia nu e elaborata corespunzator.cauta un lac ,vezi cui apartine,cere permisiunea proprietarului daca e cazul,ai griza sa nu deranjezi pe nimeni si fa-ti damblaua.bafta.

Si eu sunt din SIBIU si intentionez sa cumpar un skijet :)
ai rezolvat problema cu distractia !?!? UNDE TE DAI PINA LA URMA , AI GASIT CEVA !?!?
Numarul meu este 0755421066 (DAN) (SIBIU) poate imi dai ceva info. de prin zona :)
Mersi Anticipat !
Stima,

Back
Sus