desi putin
t:sa le luam intr-o ordine!
pentru iulian: am reusit sa pun si ie8 si s-ar parea ca e ok!...din pacate nu toti lucram it!...si cat priveste celulita, s-ar parea ca akum e mai ok...s-ar mai putea reduce spatiul de deasupra posturilor- parca iese pagina prea lunga..
pentr ghyoc:
vad ca te-ai inregistrat la aproape un an de la lansare, si ai gasit un mediu in care lucrurile s-au mai asezat in rastimp...ar fi bine daca ai parcurge si fazele initiale ale forumului inainte de a-ti defini o parere....
2. Temerile legate de "inregimentare", control al opiniei barcaholice ...nu iulian a facut asta, el poate a tolerat-o mai mult decat era necesar,poate din prea mult bun simt la un moment dat...
Nu inteleg de ce termenul de dealer a ajuns sa aiba o tenta oarecum peiorativa pe forum...era o vreme cand nu puteai sa zici barca fara sa ti se faca apropo la o firma , la un dealer, etc...dupa cum vezi, cele mai fierbinti discutii sunt in zona celor care fac barci si se dau cu ele,si nu in zona brandurilor...poate mai tarziu, deocamdata totul e la inceput...
De-a lungul timpului am avut mai multe hobby-uri (radioamatorism, fotografie, motociclism etc..cumva te-ai lasat de radio satul de atitudinea unor vecini de-ai tai din yo3 care au manifestat si manifesta aceeasi atitudine de acaparare a mediului( unul din ei fiind 3jw?)...?din pacate , asa se intampla peste tot, cum apare o grupare ,ceva , apar si unii care cred ca au coa--le mai mari care vor sa fie sefi....de specificat ca nu e cazul lui iulian...
Barcaholic pare sa se indrepte catre un forum de constructori amatori in detrimentul navigatorilor. Nu stiu daca asta a fost directia asumata din capul locului dar eu unul m-as bucura sa vad pe forum mai multi participanti la regate / mai multi cruiseri / mai multi charter-isti pentru ca sint sigur ca as avea ce invata de la ei si pentru ca barcile, in final, prind viata doar cind ies din port. ...poate ca asa este firesc,sunt prea putine barci de placere de orice fel, si prea putini navigatori de placere... intai sa invatam sa facem barci, sa-i invatam si pe altii...( ca-n radio..), apoi sa invatam sa ne dam cu ele...am in minte sfatul unui dealer<< faceti un credit, un leasing...>>... pe multi nu-i intereseaza asta...navigatorii au fost si sunt bineveniti, asa mai invatam unii de la altii...
sa auzim de barci!