Vand un caiac sit-on-top Bic Sport Bilbao.
Pret: 1500 lei.
Inclus in pret:
- caiac Bic Sport Bilbao culoare galbena.
- padela Bic Sport dintr-o bucata;
- scaun Bic Sport (folosit o data- nu apare in poza, a fost cumparat ulterior);
- vesta de salvare pentru o persoana mai mare (cca. 100kg)
Caiacul este in stare excelenta. Il am din 2008 dar l-am folosit de vreo 5-6 ori pe Herastrau, Snagov si la mare.
Are cateva zgarieturi usoare inevitabile dar nimic care sa ii afecteze performantele si siguranta in timp.
A fost pastrat intr-o magazie ferit de soare (desi este tratat impotriva UV) si intemperii.
Nu vand nimic separat din cele enumerate mai sus.
Optional daca cumparatorul are in jur de 1.8m inaltime si 100-110kg, vand costum de neopren din doua bucati special pentru caiac la pretul de 400 lei.
Costumul consta in:
- pantaloni cu bretele ( LONG JOHN SMILER)
- vesta (BOLERO RAFTER)
- incaltaminte marimea 44.
Costumul a fost pastrat in conditii optime pe un umeras pentru ca neoprenul sa nu se taie in timp de la eventualele riduri care ar aparea.
Este perfect pentru lunile reci.
Toate au fost cumparate de la Hibiscussport.ro
Cele de mai sus pot fi vizionate in Bucuresti in sectorul 1 (foarte aproape de Herastrau). Anuntati-ma cu 1-2 zile inainte ca sa le sterg de praf .
Pretul NU este negociabil. Consider ca am lasat destul.
Nu trimit prin curier în alte localități.
Telefon: 0740.064.277
Pret: 1500 lei.
Inclus in pret:
- caiac Bic Sport Bilbao culoare galbena.
- padela Bic Sport dintr-o bucata;
- scaun Bic Sport (folosit o data- nu apare in poza, a fost cumparat ulterior);
- vesta de salvare pentru o persoana mai mare (cca. 100kg)
Caiacul este in stare excelenta. Il am din 2008 dar l-am folosit de vreo 5-6 ori pe Herastrau, Snagov si la mare.
Are cateva zgarieturi usoare inevitabile dar nimic care sa ii afecteze performantele si siguranta in timp.
A fost pastrat intr-o magazie ferit de soare (desi este tratat impotriva UV) si intemperii.
Nu vand nimic separat din cele enumerate mai sus.
Optional daca cumparatorul are in jur de 1.8m inaltime si 100-110kg, vand costum de neopren din doua bucati special pentru caiac la pretul de 400 lei.
Costumul consta in:
- pantaloni cu bretele ( LONG JOHN SMILER)
- vesta (BOLERO RAFTER)
- incaltaminte marimea 44.
Costumul a fost pastrat in conditii optime pe un umeras pentru ca neoprenul sa nu se taie in timp de la eventualele riduri care ar aparea.
Este perfect pentru lunile reci.
Toate au fost cumparate de la Hibiscussport.ro
Cele de mai sus pot fi vizionate in Bucuresti in sectorul 1 (foarte aproape de Herastrau). Anuntati-ma cu 1-2 zile inainte ca sa le sterg de praf .
Pretul NU este negociabil. Consider ca am lasat destul.
Nu trimit prin curier în alte localități.
Telefon: 0740.064.277
Ultima editare: