dar dumneavoastra ce credeti ca am eu fabrica acasa?
hmmm.dupa cum bine am vazut dvs ati deschis un topic ca ati putea sa aduceti tot din germania rasina si cautati sa va cuplati cativa la un butoi si acum ce sa fac sa va dau pontul meu nu? hmmm.
daca doriti sa cumparati puteti lua un kg sa incercati.. puteti incerca.
cu respect.
Ar fi pacat ca un topic ce ar putea avea consecinte favorabile in viitor, sa se gate brusc ...
Inteleg ca ai lucrat cu rasina, de la Polydis, de exemplu. Aminteste-ti ca, atunci cand ai cumparat-o, ti s-a spus si cum s-o folosesti: in ce raport sa-ti faci amestecul, cat timp il poti utiliza dupa ce l-ai facut, dupa cat timp poti sa te atingi cu grija de lucrare, dupa cat timp poti s-o "bruschezi" (aici l-am plagiat din greu pe Vali
). Iar daca toate astea nu ti s-au spus, atunci le puteai afla din fisa tehnica a produsului, pe care o poate descarca oricine. La ce faci, sigur nu ai lucrat la intamplare, ci ai respectat oarece instructiuni. Caci altfel, ai fi avut probleme.
Asa ca, intrebarile referitoare la produsele tau sunt absolut justificate si au nevoie de raspunsuri precise.
Nu vrei sa dai fisele tehnice? Pot intelege asta si no problem, din partea mea. Insa intrebat, ai putea raspunde ceva de forma: "Conform cu indicatiile producatorului, amestecul se face in proportie [volumica (sau masica), musai a se preciza] de <atat> ". Sau: "Conform cu indicatiile producatorului, amestecul facut, trebuie consumat in <atatea> minute". Sau: Conform cu indicatiile producatorului, amestecul lucreaza bine in gama de temperatura <de la ... pana la>". Sunt convins ca vei fi crezut pe cuvant de catre cei interesati sa-ti testeze (repet: TESTEZE) produsele, si ca, parerile pro sau contra lor, toate bine justificate, vor aparea urgent. Impreuna cu dorinta celor multumiti de a se folosi de ele.
Recunosc ca m-am bucurat de aparitia postarii tale, ieri, pentru ca as avea de facut o droaie de imbinari in lemn, a caror rol nu ar fi in primul rand estetic si as inlocui cu draga inima aracetul cu rasina epoxidica. Insa n-am sa ma duc sa fac rost de ea, pana in nordul Germaniei!
Mai gandeste-te ... Raspunsurile date cu tact nu dor ...
Te-ai gandit cum mi-ai trimite mie, de exemplu, sa zicem un kilogram (litru?) de rasina + intaritorul aferent + instructiuni de folosire + oarece tesatura? A propos, nu mai tin minte: cat e de lata tesatura aia?
Ziceai ca ne arati niste lucrari facute de tine. Si mai mari si mai mici. Pune, prietene, fotografiile aici, ca le asteptam cu interes. Intotdeauna suntem bucurosi sa dam peste oameni care stiu cum se face o treaba ca lumea. Oricare ar fi treaba aia