vele pe o barca precum laguna

buna seara,
am o barca Barci: Barca de pescuit B5 ca cea din link-ul precedent si m-ar interesa care ar fi cea mai practica varianta, si daca se preteaza la instalarea unei vele. a mai incercat careva sa instaleze un catarg, sau ce varianta de derivor s-ar face mai usor,. mentionez ca am in plan si achizitionarea unui motor de 20 cp dar mi-ar place si o plimbare in liniste deplina
multumesc

o alta intrebare referitoare la barca b5 ... mai are careva una d-asta? am luat un motor de 20 cp si merge f apupata... ceva solutii viabile si placute estetic?...

este o barca f. usoara, in glisare intotdeauna o sa se ridice cu prova in sus. numai distributia greutatii te salveaza, bagaje in fata, un pasager in prova, sau tu pozitionat mai in fata cu un prelungitor pt. guvernare. se vede si in videoclipul cu plimbarea pe mare de pe linkul tau, pasagerul sta in prova, dar si asa plimbarea pe valuri este neinspirata, bordurile sunt prea joase pt. navigare pe mare, la un moment dat mai aveau putin si intrau cu prova sub val....

adriane in primul rand motorul e prea greu si modificarea care o ai la oglinda nu are unghiul de inclinatie pt ca motoru sa stea in pozitie optima de glisare asa ca poti sa pui o tona in prova ca cam degeaba.aia e o barca care merge max 15cp iar honda sunt cele mai grele motoare outboard dar si cele mai bune

azi a vazut un baiat mai cu experienta barca..si a rezolvat problema..cu o pana pe oglinda barcii astfel am putut baga cizma mai aproape de oglinda...merge super cu 2 pers, am de gand sa ii mai concep niste "trim tabs" sau romaneste flapsuri ca la salupele mari..cele reglabile...deci barca este f buna, trebuie muncit la reglajul motorului nu sa te bazezi pe indemanarea construcyorului de a face o oglinda perfecta

Back
Sus