velier din barca gonflabila kingfisher 270M

Ma bate capul de ceva vreme sa ma apuc sa-mi modific barcuta sa pot merge si cu vele. Nu stiu daca a facut cineva asa ceva dar nu ma supar pentru orice sugestie.
Andrei

in principiu ai de rezolvat urmatoarele probleme:1) FIXAREA CATARGULUI TALPA PLUS SARTURI SI STRAIURI
2) CARMA ATUNCI CAND ESTI PE VELE
3) DACA CHILA GONFLABILA ITI OFERA STABILITATEA ATUNCI CAND ESTI PE VELE FARA ALTE MODIFICARI.

:sail:

chila nu este gonflabila, am vazut ceva sistem cu doua derivoare laterale in ceva revista mai demult.
ma intereseaza mai tare cum sa realizez practic catargul si velatura.
carma e destul de usor de montat, deoarece oglinda e rigida
ma gandesc si la varianta sa fac niste semicoaste montate pe ceva chilarigida sa am cat de cat fundul barcii profilat, dar nu stiu daca e cea mai buna varianta

Nicu, mersi tare pentru film. Cam la aceeasi chestie m-am gandit si eu sa fac, dar prefer sa realizez cat mai mult acasa (am si dispozitia si cunostinte si prieteni si..) pentru a realiza cam orice operatiune. Imi lipseste oarecum un plan desenat dupa care sa ma ghidez.

N-am nici o sugestie, doar o incurajare. Un prieten are un banal Seahawk II, i-a facut cadru suport de catarg din elemente care se pot gasi la orice magazin gen Baumax, Bricostore, derivoare laterale din lopatici ieftine, vela simpla latina, si bate lacul in lung si lat cu un zambet imens inscris pe mutra. Asa ca, tot inainte! (well, ocoliti obstacolele)

N-am nici o sugestie, doar o incurajare. Un prieten are un banal Seahawk II, i-a facut cadru suport de catarg din elemente care se pot gasi la orice magazin gen Baumax, Bricostore, derivoare laterale din lopatici ieftine, vela simpla latina, si bate lacul in lung si lat cu un zambet imens inscris pe mutra. Asa ca, tot inainte! (well, ocoliti obstacolele)

salut, ai realizat ceva, ma intereseaza si pe mine sa pun un sailing kit pe un caiac

Back
Sus