Viitorul pentru caiacele demontabile.

Ideea este interesanta. Din filmulete nu se deduce cum sunt gandite imbinarile. Rucsaculcaiac m-a preocupat si pe mine muuulta vreme fiindca locuiesc pe malul Crisului Repede iar biroul la care lucrez e tot pe mal, mai aval. Ani de zile am studiat cum as putea construi un caiac cu care sa plec dimineata la lucru si cu care sa ma intorc dupamiaza sub forma de rucsac. Am si facut un proiect pe care insa nu l-am pus in practica. Ideea este deschisa, daca sunt interesati pe acest subiect, putem sa dezbatem.

Ce-i revolutionar la acest sectional de la Klepper este faptul ca sectiunile intra una in alta. Asta presupune un mod de imbinare destept.
Caiace sectionale se fac de mult. Aici o documentare buna a fenomenului, avantaje dezavantaje si moduri de imbinare.
3-Piece Kayak

pe spate m-au dat preturile la sculele de baza si mai ales la add-ons

Ultima editare:
E o idee noua, un produs nou, materialele folosite trebuie sa fie de calitate, toate astea se reflecta in pret. . In plus de asta se adreseaza unui segment aparte de caiacisti: celor ce au mai putin loc, probabil si timp pentru sportul lor preferat. Celor ce au caiace demontabile sau gonflabile .
Sau celor ce vor sa parcurga o tura in zone mai "virgine", in care nu se ajunge cu masina. Toti acestia pot beneficia deodata de flexibilitatea oferita de un demontabil si de performantele unui "hard shell" .
Pai ideea asta realizata bine, trebuie sa aiba un pret. Daca e bun sau mai putin bun, il spune piata :)

Cand faceai pledoaria aia pentru produs nou, materiale teribile, etc, cred ca nu vazusesi preturile inca(e un PDF pe site-ul lor cu preturi si optionale) :) pe mine m-au terminat fundurile alea la 900 euro. In rest, cum spuneai Florio, piata...

Cand faceai pledoaria aia pentru produs nou, materiale teribile, etc, cred ca nu vazusesi preturile inca(e un PDF pe site-ul lor cu preturi si optionale) :) pe mine m-au terminat fundurile alea la 900 euro. In rest, cum spuneai Florio, piata...
Ai dreptate. Pt Rom. preturile sunt imense. Dar am mesaj de la ei ca pe piata din Germania succesul este destul de marisor. Si eu gandesc la fel...piata... :)
Dar daca sarim peste aspectul material, designul este teribil la caiacul asta. Sau cel putin mie chiar imi place!

la prima vedere si pi mini ma incanta, are un aer de spaceship, numai ca mi se pare ca m-as plictisi repede de aspectul featureless pe cand la un klepper cu schelet de lemn si baloane laterale cum am vazut la TID as avea erectii nautice zilnic pana la 80 de ani.

Back
Sus