Smokey
Mic barcaholic
Ce ziceti de seria de barci de la Viko:
http://www.viko-yacht.de/Viko25Bilder.html
preturi ok, trailer
http://www.viko-yacht.de/Viko25Bilder.html
preturi ok, trailer
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
AM pagini intregi, Smokey, cu acest Viko, pe care mi s-au scurs ochii jumatate din anul trecut. Dar varianta Viko 27. Insa cum stii ideea mea despre prima barca, n-am vrut sa dau fuga la fabricant, cu poseta de euroi, iar Viko 27 second hand n-am gasit nicaieri. ( o fo' un Viko 25 superb in germania, la 25000euro, insa cum a aparut , instant s-a si vandut. Am ramas numai cu pozele
Dar banuiesc eu ca te intereseaza alte lucruri decat povestile astea, asa ca las loc prietenilor nostri initiati, sa sara cu diagramele, cu echilibrul cu etc..urile... Si tin aproape .
E super ! Un pic cam inalta pentru un fan Minitransat , dar pentru prima barca ar fi bestiala...
Nu inteleg germana , asa ca explica-mi si mie Florio de ce Viko 25 costa 25000 euro second hand si la astia pe site apare : Preis : 17.900,00 € Incl. MwSt. 19 % nou nouta ?
Este fara nici o optionala, sau cum?
Salutare,
Vad ca pe site-ul indicat de tine, Florio, apare ca pret 23.999 euro inclusiv MwSt. 19%! (indiferent ce o insemna...)
Barca arata intr-adevar super, iar prezentarea de pe site ma face sa regret ca nu stiu germana. Nu de alta, da' macar sa ma excit pe nemteste...
In alta ordine de idei, dar legat de topic oarecum, ce stiti de posibilitatea impartirii proprietatii asupra unei barci? Functioneaza la noi asa ceva? Ma gandesc ca la pretul mentionat mai sus daca se gasesc 2-3-4 entiziasti, povestea devine brusc interesanta si cat se poate de realizabila si nu mai ramane doar un vis frumos.
Parerea mea...
Salutare,
Vad ca pe site-ul indicat de tine, Florio, apare ca pret 23.999 euro inclusiv MwSt. 19%! (indiferent ce o insemna...)
Inseamna pretul barcii in varianta standard inclusiv TVA.
Salutare,
Inseamna pretul barcii in varianta standard inclusiv TVA.
Asa e, Levy .
Dupa ce aduni din lista de "extra" afisata de fabricant, tot ceea ce mai trebuie, te cam sperii de suma. Am vazut ca nu numai husa pentru randa, dar si toaleta chimica e pusa pe lista de "suplimentare" Inteleg ca strategia de marketing e sa faci un pret bun, sa aduni clienti. Dar e amuzant ca pretul standard sa vizeze barca, velele si atat . Adica ai un loc pentru chiuveta cu aragaz, dar daca nu achiti separat, iti livreaza un spatiu gol ?
Oricum, nu despre asta voiam sa vorbesc, fiindca e treaba lor cum isi vand produsul.
Vreau sa spun doar ca in banii astia (varianta completa) cumperi un barcoi adevarat din Croatia, full option, cum s-ar spune. Din 2001-2004 .
E adevarat ca sunt barci tinute in regim de charter, dar asta nu inseamna ca sunt epave. Am vazut oferte cu barci suuuuperbe
In alta ordine de idei, dar legat de topic oarecum, ce stiti de posibilitatea impartirii proprietatii asupra unei barci? Functioneaza la noi asa ceva? Ma gandesc ca la pretul mentionat mai sus daca se gasesc 2-3-4 entiziasti, povestea devine brusc interesanta si cat se poate de realizabila si nu mai ramane doar un vis frumos. Parerea mea...
Proprietatea se poate împărţi şi la bărci fără probleme. Da funcţionează şi la noi. Ideea este ca totul să fie foarte clar şi bine stabilit scriptic, în contractul dintre părţi. S-ar putea face şi o societate civilă care nu este supusă înregistrării undeva. Se poate ca unul dintre coproprietari să aibă chiar şi 2% dintr-o barcă.