Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Da mai multe detalii, te rugam. Este bine sa stie toata lumea despre ce este vorba si poate fi interesant.
@shindo71, participati si anul acesta? Antrenament pentru TID. Poate ne strangem mai multi, mai multe masini, mai putini bani pe transport etc.
@shindo71, participati si anul acesta? Antrenament pentru TID. Poate ne strangem mai multi, mai multe masini, mai putini bani pe transport etc.
Stavride din ce am simtit eu anul trecut , cu ocazia participarii la TID doar 3 zile pot trage niste concluzii , esti cu adevarat pregatit atunci cand:
1.daca ploua =esti echipat suficient incat sa ai comfort si sa poti padela in continuare.
2.daca sunt valuri peste 50 cm = sa nu iti intre apa in caiac riscand o scufundare.
3.putere psihica si fizica , de a trece peste cateva asemenea zile.
Eu cred ca m-as inscrie putin la punctul 3 dar este o parere subiectiva deoarece nu am intampinat asemenea conditii.
Banuiesc ca un spraydeck + geaca impermeabila = love dar noi mai avem la caiacele noastre si puntea din bumbac.La mine in caiac intra cam 100-200ml apa pe zi si nu au fost valuri mari.Tin minte ca odata ajunsi la Harsova , impachetat caiacul si urcati in masina a inceput o ploaie supertorentiala de nu se vedea la 10 metri , ei de astfel de conditii ziceam eu.Sunt participanti la TID care s-au confruntat cu astfel de intemperii ei sunt cel mai in masura sa relateze .
Cat despre valurile de la Venetia eu nu am ce sa caut pe apa cu caiacul meu .
Nu are cum sa intre apa prin punte!!! Acum nu ca fac reclama la Klepper, dar prin puntea de bumbac nu mi-a intrat niciodata apa (am prins si valuri si ploaie...). La Klepper tesatura de bumbac este asemanatoare cu cea de la centura de siguranta de la masini. Avantajul acestei punti fata de un caiac rigid, este ca lase corpul caiacului sa "respire" si nu o sa ai nicioadata condens in caiac.Intra prin tesatura de bumbac apa? Adica daca se uda de la padele, valuri si ploaie, apa se infiltreaza in caiac? CACAPUPU. Ce are caiacul tau impotriva valurilor de la Venetia? Si caiacul meu are aceleasi probleme?
Banuiesc ca un spraydeck + geaca impermeabila = love dar noi mai avem la caiacele noastre si puntea din bumbac.La mine in caiac intra cam 100-200ml apa pe zi si nu au fost valuri mari.Tin minte ca odata ajunsi la Harsova , impachetat caiacul si urcati in masina a inceput o ploaie supertorentiala de nu se vedea la 10 metri , ei de astfel de conditii ziceam eu.Sunt participanti la TID care s-au confruntat cu astfel de intemperii ei sunt cel mai in masura sa relateze .
Cat despre valurile de la Venetia eu nu am ce sa caut pe apa cu caiacul meu .
Voi nu aveti pompe sau bailere in caiacele astea?
Pompa nu-i nevoie decat daca sunt valuri mari si intra multa apa(unu padeleaza si unu scoate apa).Eu scoteam apa cu o soseta.
Nu are cum sa intre apa prin punte!!! Acum nu ca fac reclama la Klepper, dar prin puntea de bumbac nu mi-a intrat niciodata apa (am prins si valuri si ploaie...). La Klepper tesatura de bumbac este asemanatoare cu cea de la centura de siguranta de la masini. Avantajul acestei punti fata de un caiac rigid, este ca lase corpul caiacului sa "respire" si nu o sa ai nicioadata condens in caiac.
Totusi daca ai o astfel de problema iti recomand sa folosesti o solutie care se foloseste la echipamentul de munte (geaca si bocanci). S-ar putea sa functioneze...