Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
...acest placaj marin de la HOLVER, este acel TEGO?
M-am uitat in lista de produse de la ei si nu am reusit sa identific placajul propice pentru barcute...
Aici este piroga pe care as dori sa o realizez, insa la dimensiuni mai mici si anume lungime 2,45 m lungime, cam cat lungimea placajului, pentru a nu mai prelungi placajele, binenteles metoda stich&glue....
http://www.levelt.net/boatindexpage.html
Nu e tego, e un placaj din lemn de okoume incleiat cu adezivi rezistenti la apa (in principal resorcinol), spre deosebire de tego, care e facut din lemn comun (fag, plop etc), incleiat si protejat cu rasini fenolice, care au o comportare proasta in combinatie cu rasinile folosite la barci. Cauta in oferta placaj okoume cu incleiere BFU 100, ala e placajul pentru barcute.
Rasini gasesti la Polydis, poti cumpara si cantitati mici (minim un kit de 3,3 kg rasina si 1 kg intaritor).
Daca faci piroga la 2,45 metri, trebuie s-o faci mai lata si mai burduhanoasa, ca sa aiba destula flotabilitate. Eu cred totusi ca-i mai bine sa respecti planul original, si poate ar fi o idee sa faci canoea celebra din 2 foi de placaj de la bateau.com, cu care anul asta impaiatu a facut tot traseul romanesc al TID-ului .
mai in tema cu golaniile astea e impaiatu .
asa au grait cioburile despre oala sparta! fireati ai naibii de simpatici!:noroc:
care va sa zica preturile pt plakajul okoume sunt dupa cum urmeaza;
4 mm-7.30 E
6mm-12.75E
10mm-15.15
12mm-18.72E
15mm-22.39E
22mm-32.02E
astea sunt preturile in euro, fara TVA si pe metrul patrat .
deci merge si placajul de exterior!
asa au grait cioburile despre oala sparta! fireati ai naibii de simpatici!:noroc:
care va sa zica preturile pt plakajul okoume sunt dupa cum urmeaza;
4 mm-7.30 E
6mm-12.75E
10mm-15.15
12mm-18.72E
15mm-22.39E
22mm-32.02E
astea sunt preturile in euro, fara TVA si pe metrul patrat .
deci merge si placajul de exterior!
F*** me !!! Am cumparat spuma PVC la pret mai mic decit placajul Oukume, nu mi-am inchipuit ca placajul e asa scump. Poate o fi mai bine asa ? Sa nu mai taiem copaci si sa reciclam plasticul...
Florin