weekender long running W.I.P

impaiatu

old timer
http://forum.barcaholic.ro/showthread.php?t=868

DSC03086.jpg

DSC03085.jpg

DSC03084.jpg

dragii moshului si-ai caltaboshului , taraaaa...........primul cui batut , un pas mic pt Weekender ,un pas urias pt. mine !
cu asta am spart gheatza (si e cacalau de groasa, believe me) !
va prezint una bucata "gooseneck" , inspirata de ici de colo ,facuta cu ce-a ramas in dintii greblei cu care am tras prin atelierul meu improvizat (va da-ti seama ce nu a ramas intre dinti ?!! :)) )
cu exceptia gaurilor de atasare la catarg ,toata manztocaria e gata de fuga si sper sa intelegeti ceva din poze! zilele urmatoare ma apuc de falcile gaffului si not now ,but soon, soon ............,mwhahahaha am sa fac prima incercare de catarg prin metoda "bird mouth" ,asa ca urati-mi mult succes ,si joc de glezne ca plec la drum si nu e lesne !:noroc:

semnat : Bogoiu .

mamaaaa!esti bun baiatu'!daca permiteti:splinturi la piulite,nu se stie din motive de balanganeala cind cad,dupa ele cade si restu'!:sail:

mamaaaa!esti bun baiatu'!daca permiteti:splinturi la piulite,nu se stie din motive de balanganeala cind cad,dupa ele cade si restu'!:sail:
:p sata era testu' "observati o gresala" sau ceva de genu' asta!
corect nene Niculae , vine si shplintu' ala si deasemenea si gaurile pt. prinderea pe catarg ,pe care inca nu le-am dat ! toate cacaturile alea sunt din inox ,asta ca sa nu aud vorbe :p firear guzneaca a naibilea
am mai zis ca yo le-am facut?! parca am mai zis.. da' ca sa fiu sigur ;YO LE-AM FACUT !!!

asa ca urati-mi mult succes ,si joc de glezne ca plec la drum si nu e lesne !

Dai un fum de LSD, misiune imposibila,
Total original, dotat cu-o rima intangibila?:rock:

Cum adica l-ai facut tu?
Eu stiam ca a venit iarna si geru'
a be*it p**a soferu
si ala de indoaie fieru
si Fanica graniceru (fanica graniceru e taicamio, k il cheama stefan si este lent-colonel de graniceri :gun:, pensionat).

Ai banc de lucru cu nush cum se numeste ala de gaureste fiare, si polizor etc?

Dai un fum de LSD, misiune imposibila,
Total original, dotat cu-o rima intangibila?:rock:

Cum adica l-ai facut tu?
Eu stiam ca a venit iarna si geru'
a be*it p**a soferu
si ala de indoaie fieru
si Fanica graniceru (fanica graniceru e taicamio, k il cheama stefan si este lent-colonel de graniceri :gun:, pensionat).

Ai banc de lucru cu nush cum se numeste ala de gaureste fiare, si polizor etc?
:)) treaba e b***ita si cred ca asa ramane multa vreme daca nu iese soarele ala! si mai sunt si sofer pe d-asupra ,ca sa vezi chestie!!!:eek:
scularaie am , cam de toate felurile dar mai mult de -atat ma bazez pe improvizatie ,cum ar fi ;iei un surub cu cap hexagonal ,i-l bagi in bormasina , i-i dai drumu iar apoi vii cu flexu si iei din capatana hexagonala pana i-ti convine cum arat!asta a fost strungu meu. si alte cacaturi de genu asta.

a, mai am un utilaj cu trei operatiuni ;taie lemne ,bate cuie , ......aaaaaa......, bip bip....!:))

Daca tot e golaneala in floare, eu stiam ca a venit iarna si geru, s-a sburlit la p..a paru, si la c..ie tot asa, o sa fie iarna grea :eek:.

Uau ... faine piese! Dar auzi, de unde le-ai cumparat? :eek:

Ca sa bag de vina: trebuia sa le faci din bronz, sa aiba o patina mai veche :cool:

Super meserie. Daca o tii tot asa si pana la vara termini weekender-ul eu as face pariu ca anul asta o sa iesi barcaholicul anului.

Pai el de ce crezi ca se chinuie p'aici? Ca n-a mai raspuns la telefon doua saptamani dupa anuntarea rezultatelor. :D

Romeo must die! nu e vorba de Romeo a.k.a. Skipper ci de barcaholicu anului :Vali!
tre sa vina cu degustator la toate intanlirile ;There can be only one in the end!

acum serios ;nu va asteptati sa termin barcazu' ala anu' asta , uit draq si scopul actiunii ,pana la urma .

Romeo must die! nu e vorba de Romeo a.k.a. Skipper ci de barcaholicu anului :Vali!
tre sa vina cu degustator la toate intanlirile ;There can be only one in the end!

acum serios ;nu va asteptati sa termin barcazu' ala anu' asta , uit draq si scopul actiunii ,pana la urma .

Pai scopul actiunii,cred ca e realizarea de insigne cu TID 2010 :D (ai grija ca presimt o participare romaneasca ce-o sa sara de 50 indivizi)
Ia spune cum stai cu tabla de cupru,iar daca nu mai ai,cat ar costa si de unde o procuri,ca deh tot e iarna si nu polimerizeaza rasinile :D

e cazu sa deschid un alt topic pt a nu amesteca skiffu' lu' Radoslaw cu barcazu' lu Stevenson ,cine stie ce draq ar iesi !

astazi mi s-a prapadit capra :(!cu durere in suflet am dus-o in fundu' curtii sa-i pregatesc mormantul si pe cand sapam si adanceam groapa ,am simtit ca dau peste ceva contondent ; initial am crezut ca a dat norocu' peste mine dar cand ma uit mai atent :eek:...grab rails si gaff jaws !!! dracie , in stare foarte buna ,putin murdare de pamant si gata de pus pe barca! deci capra n-a murit degeaba.

DSC03088.jpg

DSC03092.jpg

DSC03091.jpg

DSC03090.jpg

DSC03089.jpg

DSC03087.jpg

din pacate nu sunt lacuite dar asta o rezolv eu .:noroc:
ma duc sa mai sap in fundu' curtii .

rog adminu ,daca poate sa puna si aici postarea cu goosenecku' , sa fie grupate ! merci!

Termenul "Evanghelia"vine din greaca veche,si insemna "Vestea cea buna". In crestinism,vestea cea buna si fundamentala dealtfel era "Christos a Inviat !"
Contextul barcaholic,in cazul lui Impaiatu,cred ca ar fi :
Capra a murit = Capra a fost reinviata !

... Man,ai suflat duh de viatza-n ea,din galionul de la TID,a lui Batteau Veena,la fel cum la facut Gepeto,pe Pinochio ?:D

Ultima editare:
Termenul "Evanghelia"vine din greaca veche,si insemna "Vestea cea buna". In crestinism,vestea cea buna si fundamentala dealtfel era "Christos a Inviat !"
Contextul barcaholic,in cazul lui Impaiatu,cred ca ar fi :
Capra a murit = Capra a fost reinviata !

... Man,ai suflat duh de viatza-n ea,din galionul de la TID,a lui Batteau Veena,la fel cum la facut Gepeto,pe Pinochio ?:D

de suflat , am suflat din greu ,acum nu stiu cu ce , daca a fost duh sau virusi!

si "Evanghelia" , saracutza , rugineste pe plaja la Costinesti ,asa ca nu vreau sa am de-a face cu asa ceva!:)

acum ma uit prin planuri , tre sa mai fac ceva la fel de haotic , sa vad ce piesa-mi surade:) !

catarg

salut,

am vazut ca o sa ai catarg de lemn. si eu ma indrept catre un birdsmouth pt catamaran.

cum ai de gind sa fixezi randa de catarg, instalezi sina ?

cip

salut,

am vazut ca o sa ai catarg de lemn. si eu ma indrept catre un birdsmouth pt catamaran.

cum ai de gind sa fixezi randa de catarg, instalezi sina ?

cip
salutare man,
nu ,randa vreau sa o prind in mod traditional ,cu inele ,asa cum prevede si planu' !
cred ca asa am sa procedez si la skiff.

salutare man,
nu ,randa vreau sa o prind in mod traditional ,cu inele ,asa cum prevede si planu' !
cred ca asa am sa procedez si la skiff.

inteleg, trebuia sa ma uit pe poza inainte de a intreba. Eu nu am cum sa folosesc inele.

din ce am citit pe forum cel mai potrivit lemn pt catarg ar fi molidul. stii cumva o sursa mai buna decit hornbach/bricostore ?

Back
Sus