Dupa ce Mr. Barci in Bagaje a plimbat pe cativa care au ajuns mai devreme si au prins loc mai in fata, veni si randul meu. Al meu si al lui Florio & Son, carora ne-a dat instalatia pe mana. Si uite asa, cu echipajul ad hoc format, am plecat cu Florio la eche, era sa zic la timona cu care e el obisnuit. Si ne dam in sus si-n jos udandu-ne pana la c**ie facand volte in si sub vant. Multumesc Mr. Barci in Bagaje.
Hahaha.... ca o completare spun ca totul a aratat ca un sport extrem, am tinut catamaranul in vant de se indoia echea de aluminiu taind apele ..... Menestras ma vedea ca imi zbarnaia in mana echea tensionata: " Florin,sa nu-i stricam omului jucaria

" ! Oricum, catamaranul zbura, lasand in urma doua valuri cu spume
Noi eram in delir

(cel putin eu, eram numai zambet ).
Cand intram in rafalele de vant din mijlocul lacului, la viteza pe care o prindea barca, valurile de dedesubt faceau sa tasneasca jeturi de apa ca furtunul de pompieri, prin gaura din puntea catamaranului ( un orificiu de vreo 15 cm diametru, prin care treceau paramele derivorului) .
Cosmin stand in prova, era ud fleasca de sus pina jos, si facea rostogoliri pe sub foc, la volte
Prima oara pe un catamaran, eram surprins de stabilitate si agilitate. La fel de fortele pe care le dezvolta in vant, o barcuta de dimensiunile astea. N-a fost deloc greu sa-mi dau seama (vazand si facand) , ca la volta in vant trebuie sa eliberez randa -care ma tinea pe directia initiala- si sa intorc prova din foc .
Cred ca ne-am fi jucat toata ziulica, dincolo de toate previziunile de furtuna si cod galben-portocaliu, in dungi, cu picatele !
Numai adrenalina a facut sa nu imi dau seama pana la final ca imi tremura obosita mana dreapta ( cea de la eche) , cam ca o mana de soldat dupa vizionarea unui film deocheat !